Bank Asya'ya yeniden şok! Kapatıldı

7 Ağustos'ta işleme kapatıldıktan sonra 15 Eylül'de tekrar işleme açılan Bank Asya hisseleri tekrar geçici olarak işleme kapatıldı.

Bank Asya'ya yeniden şok! Kapatıldı
Bank Asya'ya yeniden şok! Kapatıldı
GİRİŞ 18.09.2014 14:45 GÜNCELLEME 18.09.2014 14:46
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Bank Asya hisseleri işleme açıldıktan sonra en dalgalı gününü bugün yaşamıştı. Gün içinde açılışta 0,57 liraya kadar düşerek taban fiyatı gören hisseler saat 10:20'den sonra gelen alımlarla birlikte 5 dakika içinde 0,71 liraya çıktı. 5 dakikalık yükseliş yüzde 25'i bulmuştu.

Bank asya hisseleri Borsa İstanbul tarafından tekrar geçici olarak işleme kapatıldı.

Borsa  İstanbul'dan yapılan açıklamada "Asya Katılım Bankası A.Ş. (ASYAB.E, Şirket) paylarının işlem sırası, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (BİAŞ) Yönetmeliği'nin 25/b maddesi uyarınca geçici olarak işleme durdurulmuştur. Şirket'in işlem sırasının açılış zamanı daha sonra duyurulacaktır" denildi.

YORUMLAR 9
  • vatan 9 yıl önce Şikayet Et
    yorum yapanlardan bazilari banka ya bir kötülük de ben yapim diye cirpinip duruyo bir de tavsiye de bulunuyup kendilerini akilli sanip parasi olan varsa ceksin demisler. Ne oldu zorunuza mi gitti bankanin dimdik ayapta durmasi?? Kimsenin parasini cekmesine gerek yok.. Vatandasin parasi kurusuna kadar devlet güvencesinde..
    Cevapla
  • isimsiz 9 yıl önce Şikayet Et
    siz batın yerin dibine komple daha nasıl yorum yapacağınızı bilmiyorsunuz.Batsında görün bakalım olmayan ekonominimiz ne olacak
    Cevapla
  • bankasyazede olmayın 9 yıl önce Şikayet Et
    bddk'nın hem yönetiminde hem de alt kademelerinde adamları vardı. bddk görevini yerine getirmiyor ve pensilvanyanın talimatlarına göre hareket ediyorsa sadece suç işlemekle kalmıyor aynı zamanda parasını öyle veya böyle bankasyaya yatırmış yatırımcıların alın terleriyle dalga geçiyor demektir. herkesin kabul ettiği gibi paralel örgütün sızmadığı, el atmadığı kurum, kuruluş kalmamış. zamanı geldiğinde hepsini tepe tepe kullanmasını da çok iyi biliyorlar. bddk ve borsadaki elemanlarınında gayretleriyle, algı operasyonlarıyla en büyük hissedarları deutsche bank, citigroup olan bankalarını kurtabileceklerini sanıyorlar. ama gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır..
    Cevapla
  • FATİHLİ 9 yıl önce Şikayet Et
    KART ÜCRETİ YOK DİYE DAĞIT SONRA KART CRETİ AL . OH OLSUN
    Cevapla
  • FATİH 9 yıl önce Şikayet Et
    KART ÜCRETİ YOK DİYE DAĞIT SONRA KART CRETİ AL . OH OLSUN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle