VakıfBank, ürünlerine iki paket daha ekledi

VakıfBank,''KOBİ’lere Hesap Ortada kredisi'' ve ''2015’e Erken Merhaba Kredisi'' sunuyor

VakıfBank, ürünlerine iki paket daha ekledi
VakıfBank, ürünlerine iki paket daha ekledi
GİRİŞ 02.09.2014 12:44 GÜNCELLEME 02.09.2014 13:00

''PAKETLERE İKİ YENİSİ EKLENDİ''

VakıfBank “KOBİ’lere Hesap Ortada kredisi” ile yüzde 0’dan başlayan faiz oranları, 3 aya kadar ödemesiz dönem ve 36 aya varan vadelerle 50 bin TL; “2015’e Erken Merhaba Kredisi” ile de dönemsel nakit sıkıntısı yaşayan KOBİ’lere 4 ay ödemesiz ve 60 aya varan vadelerle 100 bin TL’ye kadar kredi fırsatı sunuyor.

''HESAP ORTADA KREDİSİ''

VakıfBank, KOBİ’lere sunduğu avantajlı kredi paketlerine iki yeni ürün daha ekledi. KOBİ’lere uygun koşullarda nakit desteği sağlayarak, sonbahar aylarını rahat geçirmelerini amaçlayan VakıfBank’ın “KOBİ’lere Hesap Ortada Kredisi” yüzde sıfırdan başlayan faiz oranları ile ayda bir veya üç ayda bir eşit taksit ödemeli seçenekleri sunuyor.

''2015'E ERKEN MERHABA KREDİSİ''

VakıfBank’ın KOBİ’lere sunduğu bir diğer yeni kredi de “2015’e Erken Merhaba Kredisi”...  KOBİ’lerin, yaklaşan Kurban Bayramı ve yılsonu nedeniyle ihtiyaç duyacakları finansmanın uygun maliyetler ile karşılanması ve geri ödemelerin 2015’e ertelenmesini sağlayan bu kredi ile KOBİ’ler yeni yıl sevincini erkenden yaşayabiliyor.

KOBİ’lere “2015’e Erken Merhaba Kredisi” ile KOBİ’ler 100 bin TL’ye kadar krediyi 60 ay vade ve indirimli faiz oranları ile kullanabiliyor. Yılsonuna kadar sürecek olan kampanya kapsamında, KOBİ’ler isterlerse krediyi 4 ay ödemesiz şekilde kullanarak taksit ödemelerine 2015 yılında başlayabiliyor.

Kampanyalardan yararlanan ilk 3 bin KOBİ, VakıfBank Businesscard’ları ile 31 Ocak 2015  tarihine kadar yapacakları 3 bin TL tutarındaki harcamaları karşılığında ekstrelerinde  50 TL’lik indirim hakkı da kazanıyor.

Cazip kredi seçenekleriyle müşterilerinin hayatını kolaylaştıran VakıfBank’ın her iki kredi ve tüm ürünleri ile ilgili detaylı bilgiler en yakın VakıfBank şubesinden veya www.vakifbank.com.tr internet sitesinden öğrenilebilir. 

KAYNAK: EKOTRENT