Bank Asya'dan aidatsız kredi kartı

Türkiye'nin lider katılım bankası Bank Asya, müşterilerinin beklentileri doğrultusunda ürünler geliştirmek adına yürüttüğü çalışmaları hız kesmeden sürdürüyor.

Bank Asya'dan aidatsız kredi kartı
Bank Asya'dan aidatsız kredi kartı
GİRİŞ 17.04.2014 12:21 GÜNCELLEME 17.04.2014 12:21

Bank Asya, yıllık kart ücreti duyarlılığı olan mevcut ve potansiyel müşterileri için, yıllık üyelik ücreti olmayan yeni ürününü piyasaya sürdü. Müşteriler bu kartı yurt içi, yurt dışı ve internet üzerindeki tüm alışverişlerde kullanabilirken, kartla üye işyerlerinde taksitli alışveriş de yapılabiliyor.

Ayrıca bu kartla müşteriler Paksit, Düzenli Paksit Talimatı, Kredi Kartından Altın Alım Talimatı ve Fatura Ödeme Talimatı gibi ürünleri kullanma imkânına sahip olacak.

AsyaCard'a +4 taksit

Yıllık Üyelik Ücreti Olmayan AsyaCard sahiplerinin dahil olacağı +4 taksit kampanyası 2-5 taksit aralığındaki tüm taksitli alışverişlerde geçerli olacak. Kart sahipleri kampanya katılımını "TAKSIT" boşluk kredi kartının son 6 hanesini 2792'ye SMS göndererek, ya da çağrı merkezi aracılığı ile yapabilecek. Bu kart için kampanya katılım ücreti 2 TL.

Trafik cezalarına 6 taksit

Kampanyaya katılım için talepte bulunan ve ücretsiz kredi kartı ile www.gib.gov.tr ve Bank Asya internet şubesinden trafik para cezası ödemelerini yapan müşteriler, yaptıkları ödemeyi kredi kartı ekstrelerinde 6 taksit olarak geri ödeyecek.

Özel kampanyalar

Bank Asya Kredi Kartları birçok farklı ve avantajlı ürün ile alışverişlerin dışında tasarruf, seyahat ve taksitlendirme gibi birçok konuda kullanıcılarına avantajlar sunuyor. AsyaCard ile yapılan 50 TL ve üzeri peşin alışverişler 9 aya varan vadelerde taksitlendirilebiliyor.

HGS (Hızlı Geçiş Sistemi)

AsyaCard'a bağlı HGS ile önceden dolum yapmadan ya da kartınızdan geçiş öncesi tutar çekilmeden HGS'nizi kullanabilirsiniz. Bank Asya HGS sisteminde sadece gerçekleşen geçişler kredi kartı ekstrenize yansıtılıyor. HGS etiketinizi Bank Asya şubelerinden, ya da İnternet Şubemizden talep ederek ücretsiz olarak alabilirsiniz.

KAYNAK: AA