Ufuk Okulları'ndan Suriye halkına nakdi yardım

Ufuk Okulları, Suriye'de devam eden savaşta mağdur olan halk için yardım kampanyası başlattı. Okul aile birliği, öğrenciler, öğretmenler ve velilerin seferber olduğu kampanyada 25 bin TL nakdi yardım toplandı.

Ufuk Okulları'ndan Suriye halkına nakdi yardım
Ufuk Okulları'ndan Suriye halkına nakdi yardım
GİRİŞ 24.01.2013 12:11 GÜNCELLEME 24.01.2013 12:11

Sivil toplum kuruluşlarının Suriye için başlattıkları 'Suriye için 1 Ekmek 1 Battaniye' kampanyasına destek veren Ufuk Okulları, topladıkları yardımın Suriye'ye ulaşması için Kimse Yok Mu Derneği'ne teslim etti.

Ufuk Okulları Genel Müdürü Gazi Karslı kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada, yaşanan savaşa kayıtsız kalmak istemedikleri için yardım topladıklarını söyledi.

Karslı, "Bir yardım kampanyası düzenleyerek ilk etapta ihtiyaçları olan gıda ve battaniye ihtiyaçları için nakit yardım topladık. Kampanyamız nakdi ve ayni bağış olarak devam edecek. Yardımda bulunmak isteyen velilerimiz yardımlarını devam ettirebilirler. Bir an önce bu dramın sona ermesini ve o insanlarında huzura kavuşmasını temenni ediyoruz." diye konuştu. Kimse Yok Mu Derneği Boğaziçi Şube Müdürü İmdat Kilar da dernek olarak Suriye halkı için yardımlarının aralıksız devam edeceğini belirterek, Ufuk Okulları öğrencine, veli ve idarecilerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

KAYNAK: CİHAN