Türkiye'nin düşmanlarını çok üzen tablo!

Bombalı saldırısı sonucu 9 sivilin şehit olduğu Gaziantep'te teröre karşı ortak duruş sergileyen iş dünyası, sendika ve STK'ların basın açıklamasanda, "düşmanlarını üzen bu tablo, bu birlik ve beraberlik tablosudur" denildi.

Türkiye'nin düşmanlarını çok üzen tablo!
Türkiye'nin düşmanlarını çok üzen tablo!
GİRİŞ 25.08.2012 16:28 GÜNCELLEME 25.08.2012 16:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ''Sizlerin huzurunda başta sayın Cumhurbaşkanı'mıza ve siyasi partilerimizin liderlerine teşekkür ediyoruz. Liderlerin Gaziantep'teki birlik ve beraberlik görüntüsü bu zor günlerde insanımızın en büyük umudu oldu. İşte Türkiye'nin dostlarını sevindiren, düşmanlarını üzen bu tablo, bu birlik ve beraberlik tablosudur. Bu milletin herşeyin üstesinden gelecek gücü var. Tek ihtiyacımız bu tabloyu görmek. Şimdi bu resmi tüm ülke meselelerinde hakim kılmak zorundayız. Bu birlik ruhunu bundan sonra da yaşatmak zorundayız. İşte o zaman bu ülkenin önünde hiçbir güç duramayacaktır. Tüm siyasilerden talebimiz bu birlik ve beraberlik ruhunu yaşatmaları. Ülke sorunlarına da bu anlayışla yaklaşmalarıdır'' dedi.

İş dünyası teröre karşı tek yürek
GALERİYE GİT
YORUMLAR 4
  • Yorumcu 11 yıl önce Şikayet Et
    birlik beraberlik var. merak etmeyin.. olmasa bu ülke çoktan bölünmüştü. kürt halkının pkk yı destekleyen kısmı, desteklemeyenlerin yanında devede kulak kalır. açın doğu-güneydoğu illerinin; kürt nüfusunun en çok olduğu yerlerin oy dağılımına bakın. yalnızca son seçim de değil, eskilere de bakın. son olarak 'birlik beraberlik gitti' diye de kafanıza göre yorum yapmayın.
    Cevapla
  • murtaza pekuz 11 yıl önce Şikayet Et
    hadi oradan. işçilerin haklarında başka ne gibi kesintiler yapılabilir bunu konuşmak için toplanmış olmayasınız ? başbakanın talimatıyla kıdem tazminatının kaldırılması seçim sonuna ertelendi diye suratlar biraz asık gibi geldi sanki.
    Cevapla
  • ihsan ülger 11 yıl önce Şikayet Et
    yapmayın. kimse bunlara inanmıyor. yok birlik beraberlik..gidenler gitti.
    Cevapla
  • Mehmet YAZICI 11 yıl önce Şikayet Et
    (teşpihte hata olmaz) bir musibet bin nasihattan evladır,. bu vesîle ile şehidlerimize tekrar allah (c.c) dan rahmet diliyoruz inşaallah türkiye düşmanları bundan sonra hep üzülecek hüsrana uğrayacaklar.selam tüm türkiye sevdalılarına.
    Cevapla