Motorlu Taşıtlar Vergisi son ödeme tarihi uzatıldı

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin son ödeme günü olan 31 Temmuz tarihinde değişikliğe gidildi. Şimşek sürenin uzatıldığını açıkladı.

Motorlu Taşıtlar Vergisi son ödeme tarihi uzatıldı
Motorlu Taşıtlar Vergisi son ödeme tarihi uzatıldı
GİRİŞ 31.07.2012 14:59 GÜNCELLEME 31.07.2012 15:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin son ödeme tarihi 2 Ağustos 2012 tarihine kadar 2 gün uzatıldı...

MTV 2.taksit ödemesi için bugün son gündü! Vatandaş İnternet Vergi Dairesi'nin sitesine yüklenince siteler kilitlendi telefonlar da yoğunluktan aynı akibete uğradı. Motorlu Taşıt Vergisi'ni ödemek isterken mağdur olan araç sahiplerine müjde Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten geldi... Şimşek süresinin 2 Ağustos tarihine kadar uzatıldığı bilgisini verdi...

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • ibrahim caymaz 11 yıl önce Şikayet Et
    ey insaf. s. maliye bakanına ne vergi almasını nede dogru durüs işlerin yürümesi mümkün bu kadar yaz boz tahtası olan ülkede işler hiç birzaman yoluna gitmez günlerden beri vergi yatırmak için internette sistem çıkacak diye bekliyoruz bu kadar basiretsizligi şidetle kınıyorum . .birde tüm sürücülerde kabahatmı var nereye gitsek cza yiyoruz bütce acıgını kapatmak için sürekli ceca yemek zorundayız millet sık bogaz etmenin alemi nedie adalet dagıtan sosyal devlete ne oluyor biraz insaf şu talımatlarınızı geri alarak milleti iyice küstürmeyın ey maliye bakanı biraz kendinize gelin milleti nefesiz bırakaya çalışmayın .milletin üzerindeki şiddet hareketlerini şiddetle kınıyorum.
    Cevapla
  • Teknik Ressam 11 yıl önce Şikayet Et
    akılları nerede. son güne kadar aklınız nerede.. temmuz'un son günü olduğu her sene zaten belli. bu güne kadar yatırmamışsın. son gün yoğunluktan dolayı yatıramıyoruz diye sitem ediyorsun? bi de utanmadan 1 ay daha uzatın. millet oh çeksin diyorsun... mubarek ramazan panayırlar kurulmayınca komikliği burada yapmayın bari...
    Cevapla
  • ahmet enes 11 yıl önce Şikayet Et
    sevinçten gözlerim doldu kıymık kaçtı dedim etrafımdakilere.. yıllardır vergi ödemeyenlerin borçlarını sıfırlarsınız yada yıllara yayıp faiz almazsınız.şimdi 2 gün uzatmışsınız haber oluyor.millet tatilde veya ramazan ayı diye ek masrafları oluyor.uzatın1 ayda millet bir oh çeksin.ah çektirmeyin.
    Cevapla