Kuveyt Türk temeli Şekerpınar'da attı

Kuveyt Türk'ün sektörde örnek gösterilecek yeni Bankacılık Üssü ve Yaşam Alanı'nın temeli Şekerpınar'da atıldı.

Kuveyt Türk temeli Şekerpınar'da attı
Kuveyt Türk temeli Şekerpınar'da attı
GİRİŞ 16.06.2012 10:24 GÜNCELLEME 16.06.2012 15:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Nedim Odabaş'ın haberi

Kuveyt Türk'ün büyüme hedefine paralel olarak, çalışan memnuniyeti ve müşteri memnuniyeti odaklı bir yaklaşımla daha çağdaş ve konforlu, sektörde örnek gösterilecek yeni Bankacılık Üssü ve Yaşam Alanı'nın temeli Şekerpınar'da atıldı. Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, "Hızla büyüyen yapımıza ve büyüme stratejimize uygun şekilde planladığımız Bankacılık Üssü'müz, 2018 ilk 10 Banka hedefimize de katkı sağlayacak" dedi.

Bankacılık Üssü ve Yaşam Alanı projesinin temeli Şekerpınar'da başlayan inşaat alanında çok sayıda davetlinin katıldığı bir törenle atıldı. Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Yüklenici Firma Cihan İnşaat'tan Ertuğrul Pala gibi isimlerin iştirak ettiği tören Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan'ın açış konuşmasıyla başladı. Uyan, Türkiye'de bankacılık sisteminin geliştiğini, büyüdüğünü, Kuveyt Türk'ün de bu gelişime paralel bir şekilde operasyonel faaliyetlerine devam ettiğini belirterek, "Kuveyt Türk, kalite konseptiyle ve itibarlı bankacılık faaliyetlerini sürdürüyor. Bankacılık Üssümüz, önümüzdeki dönemde bankamızın büyümesi yönünde çok önemli bir işlev üstlenecek. Kuveyt Türk'ün, inşallah 2018 yılında Türkiye'nin ilk 10 bankası içinde yer alması yönünde hedeflerimiz ve stratejilerimiz devam ediyor. Bankacılık üssümüzün temel atma törenini gördüğümüz gibi inşallah açılış merasiminde de buluşmayı diliyorum" diye konuştu.

Yeni tesisin enerjiyi verimli şekilde kullanacak ve maksimum yapı konfor şartlarını taşıyacak şekilde akıllı bina teknolojisiyle inşa edileceğini kaydeden Uyan, "Kuveyt Türk'ün hızla büyüyen yapısına hizmet edecek ve artan iş hedeflerinin karşılanması yönünde önemli bir altyapı desteği olacak olan Bankacılık Üssü ve Yaşam Alanı'nın ilk etabı 1 yıl içerisinde tamamlanarak hizmete girecek" açıklamasını yaptı.

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş da, belediye olarak vizyon projeleri oluşturduklarını, bu yatırımın oluşturdukları vizyon projesine birebir uyduğunu kaydederek, "Biz bölgemize nitelikli projeler istiyoruz. Bu nitelikli projeyi yapanları da kutluyorum" dedi. Kocaeli Çayırova İlçesi'ndeki Şekerpınar Bölgesi'nde hizmete girecek yeni tesis, bir operasyon merkezi ve bankacılık üssü olmasının yanı sıra bir "yaşam merkezi" olarak tasarlandı. Konuşmaların ardından temel atma töreni öncesinde dua yapıldı ve yeni tesisin hayırlara vesile olması için dualar edildi.

2013 yılı Haziran ayı içerisinde açılışı gerçekleştirilecek olan Bankacılık üssü ve Yaşam Alanı'nın içerisinde, ofisler, data center, call center, konferans salonu, açık ve kapalı spor tesisleri, havuz, misafirhane, kafeterya ve restoranlar yer alacak. Toplamda 120 bin 340 metrekare inşaat alanına sahip proje tamamlandığında sektörde uluslar arası örnek olarak gösterilebilecek güçlü teknolojik altyapıya sahip etkili bir mimari ile inşa edilmiş esnek ve fonksiyonel kullanım alanları olan insana saygılı ve çevreye duyarlı bir tesis hizmete girmiş olacak.

(haber7)

YORUMLAR 1
  • TARSUS 11 yıl önce Şikayet Et
    hey maş'allah.... rabbim utandırmasın inş.
    Cevapla