Kira öder gibi ev sahibi olun!

Şimdi kira ödemek yerine ev sahibi olmak moda!.. TOKİ Turkuaz POLSAN evleri Ankaralıları kirada oturmak yerine daha uygun şartlarda ev sahibi yapıyor.

Kira öder gibi ev sahibi olun!
Kira öder gibi ev sahibi olun!
GİRİŞ 06.06.2012 11:36 GÜNCELLEME 06.06.2012 16:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Daire sahibi olmak isteyenlerin hem yatırım hem de oturum amaçlı tüm beklentilerini karşılıyor…
Neden kira yerine oturduğunuz evin sahibi olmuyorsunuz? Bugün alın, yarın taşının!

Line Ltd. Şti ’nin Ankara’da yaptığı araştırmaya göre ortalama kira bedellerinin 450 TL ile 500 TL arasında olduğu tespit edilmiştir. TOKİ Turkuaz Polsan evleri 10 bin peşin 650 TL taksitle kira öder gibi ev sahibi yapmaktadır.

Son 30 dairenin kaldığı Ankara Eskişehir yolu 29.km de satılan Turkuaz Polsan Evleri’nin tamamı oturuma hazır olup peşin ödeme yapmak isteyenlere ise %30’ a varan indirim uygulamaktadır.
 
TOKİ sağlamlığı ve güvencesi ile deprem yönetmeliğine uygun, tünel beton kalıp sistemi ile inşa edilmiş olan konutlarda mantolama ve ısı yalıtımı mevcut.

Yeşil alanları, çocuk oyun sahaları, otoparkları, çardakları ve insanın huzur bulacağı imar uygulamaları ile yatırım merkezi Ankara Eskişehir yolunda büyük beğeni toplayan Toki Turkuaz Polsan evleri ulaşım kolaylığı ile yaşayan bir sitedir.

Kalan konutların fiyat bilgisi ve listesi için Turkuaz Vadisi Ofis iletişim: 0312 237 23 25 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

http://www.toki.gov.tr

YORUMLAR 4
  • fırat barut 11 yıl önce Şikayet Et
    toki!. dağların başına ev yaptılar hizmet diye yutturuyolar, ankaraya 30 km. yanında araba da mı veriyo toki.her vilayette aynı şehirden kopuk ücra yerlerde..ne akılsa...
    Cevapla
  • İsa Celik 11 yıl önce Şikayet Et
    teşekkürler toki. kardeşim eskiden asgari ücretle ev mi alabiliyordunuz. allah bu toki den ve toki ile bizleri ev sahibi yapqanlardan razı olsun ve çekemeyenler de artık kabullensin toki güzel işler yapıyor. isa
    Cevapla
  • murat 11 yıl önce Şikayet Et
    zihniyete bak. asgari ücret her şey dahil 720 tl 650 tl taksitle birde 10 bin peşin ev veriyorsunuz öylemi?çok komiksiniz ya.siz milletle dalgamı geçiyorsunuz . insan utanır bunu söylerken. eskiden orta direk vardı. geldiniz geleli öyle açtınız ki gelir adaletsizliğini,millet ya çok fakir yada çok zengin.benim tek bildiğim benim asgari ücretli olarak geçinemediğim ve bu evi değil almak müracaatına bile kalkışamam.düşmez kalkmaz bir allah.
    Cevapla
  • bgungor 11 yıl önce Şikayet Et
    yuh diyorum. kime hizmet edyorsunuz asgari ücret kadar ödeme vatandaş yorganmı yesin alay edyor toki başkanı herkez bu ödemenin beşkatı maaşmı alıyor.bu parayı ödeyenin durumu zaten iyidir,hani fakire hizmetti?
    Cevapla