Memurun beklediği zam kararı açıklandı

Memurları uzun süredir merakla beklediği zam oranı ile ilgili Hakem Kurulu son kararı verdi. Memura verilecek 2012 ve 2013 yılı zam oranları şöyle:

Memurun beklediği zam kararı açıklandı
Memurun beklediği zam kararı açıklandı
GİRİŞ 29.05.2012 16:46 GÜNCELLEME 29.05.2012 17:50
Bu Habere 128 Yorum Yapılmış

Kamu Görevlileri Hakem Kurulu, memur maaşlarına 2012 yılı ve 2013 yılında yapılacak zam oranlarını belirledi.

Kamu Görevlileri Hakem Kurulu, memur maaşlarına yapılacak zammın 2012 yılı için yüzde 4 4, 2013 yılı için yüzde 3 3 olmasına karar verdiği bildirildi.

Kurul'un devam eden toplantısında sendikaların hizmet kollarına ilişkin talepleriyle diğer mali talepler de değerlendirilecek.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 128
  • ercan tekin 11 yıl önce Şikayet Et
    polis. polisin özlük hakları ne oldu ya....12 yıl geçti aradan......
    Cevapla
  • ercan tekin 11 yıl önce Şikayet Et
    hemşire-ebe yalanı. küllü ylan hemşire maaşı 1400 liradır...yazık yazık...hmde çoook yazkk
    Cevapla
  • dekokrasi 11 yıl önce Şikayet Et
    öğretmen ekdersini mi çok görüyorsunuz. alın başınıza çalın.. öğretmenlerin 2/3 ü ekdesten yıllık ortamala 150 tl civarı almaktadır. geri kalanı ancak ful alabiliyor. ful alan da yıllık ortalama ek ders kazancı 320 tl yi geçmiyor. ayıp ayıp... ekderssi kaldırın öğretmöenin maaşı okuldaki iilklöğretim mezunu hademe düzeyine iner... öğretmene layık ücret veremeyenler ülkenin gelşeceğini satıyor demektir. çocuk yapın ama çoıcuğu eğitecek elemanı bnu hale getiriseniz ülkeyi serseriler işgal eder. bu gidişle bi! milyon 1000 000polis yetmez asayişi sağlamaya. çünkü bu gidişle hiç bir çocuk öğretmen olmak istemeyecektir. bari maaşı da kesin asgari ücretle çalışltırn daha iyi tasarruf elde edersiniz..)):)
    Cevapla
  • BÜYÜK FB TARAFTARI 11 yıl önce Şikayet Et
    ah ülkem vah ülkem 3 . o şükürcülere de sesleniyorum.müslümansanız islamı eni konu araştırın ve yaptığınızın doğru mu yanlış mı oldğunu iyi değerlendirin.haksızlığa adaletsizliğe yolsuzluğa şükredilmez.sizler şükür ettikce sizlerden daha çok şey çalacaklardır.haksızlık önünde eğilmeyiniz, o zaman hakkınızla birlikte şerefinizi de kaybedersiniz. hz.ali(r.a) bir gecede kendilerine %60 zamlar yapan,milletin haklarını yiyerek getirdikleri bürokratlara aynı oranlarda zamlar yapıp olağanüstü zamlar yapanların arkasında durmanız sizinde haksızlığa alkış tuttuğunuz anlamına gelir..
    Cevapla
  • BÜYÜK FB TARAFTARI 11 yıl önce Şikayet Et
    ah ülkem vah ülkem 2. bütün bunlara rağmen her türlü adaletsizliği yolsuzluğu ikiyüzlülüklerini nefesimin yettiği kadar anlaticam.neticede 15 saat derse giriyorum ya,vaktim bol.bu bol vaktimi sosyal medyada,gençlik ortamlarinda ve erişebildiğim her ortamda dile getireceğim.işimiz öğretmek,doğruyu hakkı adaleti siyaseti insanlari öğretene kadar anlaticam bu konuda da asla yilmayacağim.öğrencilerimi de bu düsturla eğiteceğim.milletin ne dedği önemli değil,onlarin sözleriyle mesleğimin kiymeti azalmaz aksine artar.bugüne kadar erbakandan bu yana %3 ten başka bişey almadikki bu gün alalim.vermesinler aç mezarı yok neticede.rabbim verir rızkımı bir şekilde.ama hırsızlara yolsuzlara şükretmediğim için şükrediyorum..insanlarin dini inançlarını sömürenlerden,hakkımda suizanda bulunandan öğretmenim die hakkıma girenden de hakkımı helal etmiyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle