Güzelçamlı'nın liman projesine onay

Aydın'ın Kuşadası ilçesine bağlı Güzelçamlı Beldesi'nde yapılması planlanan liman projesine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay çıktı.

Güzelçamlı'nın liman projesine onay
Güzelçamlı'nın liman projesine onay
GİRİŞ 19.05.2012 20:12 GÜNCELLEME 19.05.2012 20:12

Aydın'ın Kuşadası ilçesine bağlı Güzelçamlı Beldesi'nde yapılması planlanan liman projesine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay çıktı. Güzelçamlı Belediye Başkanı Özkal Yüksel, liman projesinin Güzelçamlı tarihinde bugüne kadar yapılacak en büyük hizmet olacağını söyledi.

        Yüksel, projeyi basın mensuplarına anlatırken Güzel çamlı için projenin öneminin altını çizdi. Başkan Yüksel, "2005 yılından beri projeye emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu proje ülkemiz Aydın’ımız ve Güzel çamlımız için çok önemli bir projedir. Yeni yasa ile 1990 yılında kurulan 20 yıllık belediyemiz sona erebilir. Güzelçamlı belde belediyesi olmasına rağmen yerleşimi bütçesi ile ülkemizin birçok ilçe belediyesinden iyi durumdadır. Güzelçamlıda ki Milli parkımızda beldemize yaz aylarında günübirlikçiler ile nüfusunu ve gelirini katlamaktadır. Liman projesinin hayata geçmesi ile de beldemiz ülkemizdeki bir çok ilden ülkemize daha fazla gelir sağlayacaktır." dedi.

KAYNAK: CİHAN