Memur ve hükümet 5. kez masada

Memurlarla Hükümet arasındaki toplu sözleşme görüşmeleri kapsamında beşinci oturum başladı.

Memur ve hükümet 5. kez masada
Memur ve hükümet 5. kez masada
GİRİŞ 16.05.2012 10:32 GÜNCELLEME 16.05.2012 11:07
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndaki Reşat Moralı Toplantı Salonu'nda gerçekleşen görüşmede, kamu işveren heyetine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, kamu görevlileri sendikaları heyetine ise Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu başkanlık yapıyor.

Bugünkü görüşmede, kamu işveren heyetiyle kamu görevlileri sendikalarının teklifleri görüşülecek.

AA

YORUMLAR 11
  • hasangulten 11 yıl önce Şikayet Et
    olması gereken. devlete bağlı çalışan ,memur aylıklarını nasıl yönetim belirliyorsa... vatandaşın oy vererek seçtiği ve vekili yaptığı milletvekili aylıklarınıda vatandaş belirlemelidir. çünkü vekiller vatandaşın seçtiği ,onları temsil eden bir kamu görevlisidir ve onları vatandaş seçtiğine göre ,alacağı parayı belirlemekde vatandaşa düşer. vekil aylıklarına yapılacak zam oranını belirlemek içinde bir yüzdelik taban konmalı,öneri internet anketi ile vatandaşa sunulmalıdır. çıkacak sonuca göre vekillere zam yapılmalıdır. yok öyle kendi kendilerine yüzde 50 zam yapmak.
    Cevapla
  • Taner Ağkurt 11 yıl önce Şikayet Et
    çatlayacağım. bıktık nefesimizi tutmaktan. memur yıllardır nefes alamıyor, bırakın artık memurlar nefes alsın. sn bakanımıza insaf et diyorum el insaf lütfen. memurları vicdanları ile cüzdanları arasında bırakmayın ne olur. korkarım sonunda bütün memurlar vicdanları rafa kaldırıp, cüzdanlarına yönelecek. (tıpkı sizin yaptığınız gibi.)
    Cevapla
  • salep66 11 yıl önce Şikayet Et
    müjde memura 5 aylık fark yatacak. zam açıklanınca eminim haber 7 böyle bi başılk atar . geçen de temmuzda zam yapılacağını müjdelemişti. bu haber7 olmasa hiç müjde alamayacagız teşekürler haber 7 . umarım bundan sonraki başlıklarınız okunmaya deger olur . inşallah
    Cevapla
  • erdem erden 11 yıl önce Şikayet Et
    siyasi iktidar benim için bitmiştir yüzde 10 verse de daha da gelmem :). iktidar son dönemine ustalık dedi ama çırakları aratır oldu. hakkımı helal etmiyorum. zammı veren kendileri ama yürütmeyi yapan da memur, kendimce iş yavaşlatıyorum ve topu da siyasi iktidara atıyorum, vatandaşa da ; git beni şikayet et yüzde 3+3 ile ancak bu kadar olur diyorum... anlayana.
    Cevapla
  • erhanca 11 yıl önce Şikayet Et
    ne nefesi be. sağolsun hükümet ve sendikalar işi sürüncemeye bıraktı. neredeyse yıl yarılandı. hala zam haberleri. millet zannedecek ki memur hergün zam alıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle