Kuran Grup Armodies için kazmayı vurdu

Kuran Grup'un kalite ve güven konseptiyle inşasına başladığı Armodies Termal Park projesinde ilk kazma vuruldu.

Kuran Grup Armodies için kazmayı vurdu
Kuran Grup Armodies için kazmayı vurdu
GİRİŞ 14.05.2012 11:41 GÜNCELLEME 14.05.2012 11:41

Nedim Odabaş'ın haberi

Müşteri ağırlama, konferans, tanıtım ve organizasyonlar için başlanan prefabrik inşası bitirildi. Projeyi ise Türkiye'de ve dünyada bir çok başarılı işe, muhteşem mimari eserlere imza atmış olan ünlü bir isim üstlendi: Mimarlar Odası Eski İstanbul Başkanı Mimar Adil Öngel.

Alternatif Turizm kavramını Türkiye'yle tanıştıran ve termal turizm üzerine yaptığı çalışmalarla sektöre yeni bir anlayış ve ivme getiren Kuran Grup, kalite konsepti ve güven nosyonuyla bir tatil konseptinin tüm unsurlarını içinde barındıran, sahil ve kaplıca turizminin en güzel özelliklerini sergileyecek müthiş bir projeyi hayata geçiriyor. Armodies Termal Park.

Armodies Termal Park projesinin medya tanıtım fonksiyonları uzun süredir farklı televizyon kanallarında Kuran Grup Genel Müdürü Fatih Kuran tarafından, tüm önemli ayrıntılar ve detaylarıyla gerçekleştiriliyor. Yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda insanın rağbet gösterdiği ve satışları süratle sürdürülen Armodies Termal Park için ise geçtiğimiz günlerde start verildi ve projeye kazma vuruldu. Müşteri ağırlama, konferans ve tanıtım için başlanan prefabrik inşası bitirildi. Şu anda peyzaj çalışmalarının sürdüğü projenin teknik detayları ve ince ayrıntıları son aşamasına getirilmiş durumda. Yakın bir zamanda resmi açılış ve temel atma töreninin de yapılacağı alan, son sürat resmi törenler için hazırlanıyor. Kuran Grup Genel Müdürü Fatih Kuran, projelerinin termal turizmin ve alternatif turizmin yüz akı olacak bir proje kimliğiyle hazırlandığını, termal turizmde çıraklık ve kalfalık döneminden sonra ustalık dönemlerinin en güzel izlerini taşıyacağını belirterek, "Kuran Grup olarak imza attığımız bu proje, alternatif turizm kavramına yeni bir boyut getirecek. Hazırladığımız proje, aynı zamanda eşsiz mimari özellikleriyle muhteşem bir güzelliği ve yaşam alanını sizlere yaşatacak" dedi.

Projede çok özel bir mimarla çalıştıklarını, Türkiye'nin ve Avrupa'nın bir çok yerinde sayısız güzellikte mimari esere imza atan Mimarlar Odası Eski Başkanı Adil Öngel ile çalışmaktan memnun olduklarını ve Kuran Grup olarak 15 yıllık termal tecrübelerini deniz-orman ve kaplıcanın buluştuğu Yalova Armutlu'da Armodies Termal Park projesiyle birleştirdiklerini ifade eden Kuran, "Aileleriniz tatil yaparken sağlıklarını kazanabilecekleri aynı zamanda yatırım olarak değerlendirebilecekleri Armodies Termal Park, konsepti, hizmet anlayışı, lokasyonuyla yıllarca adından söz ettirecek farklı ve marjinal bir tesistir" diye konuştu.

Projenin dört dörtlük ve beş yıldızlı otel konseptinde tasarlandığına dikkat çeken Kuran, "Projenin detaylarında her dairenin içinde masaj koltuğu, LED televizyon, DVD sistemi, servis asansörü (daireye özel), bunun yanı sıra 2+1 dairelerde koşu bandı ve sınırsız aktiveteler bulunmaktadır. Herkesin tatil kavramı değişecek, misafirlerimiz aileleriyle birlikte huzurlu bir ortamda, tatil keyfini yaşayayabilecekler. Projemizin içerisinde bir çok aktivite mevcut olup 7'den 70'e her yaşta insana hitap ederek ailenizin her ferdinin tatilden zevk almasını sağlayacaktır. Projemiz, Gelecekte bir gün "Biz eskiden böyle bir tesiste tatil yaptık." diye torunlarınıza anlatacağınız güzel anıların, unutulmayacak mekanı olacaktır" açıklamasını yaptı. Kuran, tesislerinde olacak etkinlikleri ve aktiviteleri şöyle sıraladı: "Açık Havuzlar, Aqua Park, Aile Havuzu, Çocuk Havuzu, Masa Tenisi, Bilardo, Bowling, Baby Clup, İnternet Cafe, Çocuk Parkı, Basketbol, Tenis Squash, ATV, Oyun Salonu, Deniz Aktiviteleri: Jet Ski, Banana, Deniz Bisikleti, Sosyal Aktivitelere ve Sağlık Hizmetleri: Catering, Çay Bahçesi, SPA Maskesi, Sauna, Sinema Salonu, AVM, otopark, Piknik alanı, Kamelya, Doğa Yürüyüşü" Armodies Projesindeki tüm dairelerin banyosunda şifalı kaplıca suyunun olduğunu, özel küvetlerde kaplıca keyfini misafirlere yaşatacaklarını ifade eden Kuran, "Kaplıca, ilçe merkezinin 2.5 Km kuzeyinde olup, Armutlu Kaplıcaları Yalova'ya 50 Km . mesafededir. Kaplıca bölgesinde; Otel, Restorant ,Türk Hamamı,Masaj Salonları,Jakuzi ve Kapalı Yüzme Havuzu bulunmaktadır. Kaplıca suları kimyasal sınıflandırma bakımından sülfatlı,bikarbonatlı, klorürlü, kalsiyumlu, sodyumlu ve karbondioksitli bir bileşime sahiptir. İstanbul'a 70 dakika olan tesislerinin, tamamen ailece tatil yapılabilecek bir konseptte tasarlandığını, kusursuz bir hizmet verme anlayışıyla planlandığını kaydeden Fatih Kuran, "Bu muhteşem projeye günde sadece 4 TL'ye sahip olabilirsiniz, tapunuzu alabilirsiniz.