IMF: Türkiye'ye ihtiyacımız var

Ekonomi Bakanı Çağlayan'la görüşen IMF Başkanı Lagarde, "Türkiye'nin IMF'ye ihtiyacı yok, IMF'nin Türkiye gibi güçlü bir ülkeye ihtiyacı var'' dedi.

IMF: Türkiye'ye ihtiyacımız var
IMF: Türkiye'ye ihtiyacımız var
GİRİŞ 10.05.2012 18:30 GÜNCELLEME 10.05.2012 18:43
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, şu an için Türkiye'nin küresel krizden geçtiği bir ortamda bile IMF ile herhangi bir anlaşmaya ihtiyaç duymadığını ifade ederek, ''Çıpamızı Türkiye çıpasına bağlamış olarak yolumuza devam etme konusunda kesin kararlıyız. Önümüzdeki dönemlerde IMF ile sadece para anlaşması değil, birçok alanda birçok başlık altında çok çeşitli anlaşmalar yapılabilir. Birçok ülke tarafından yapılıyor. Ama şu an için Türkiye'nin böyle bir şeye ihtiyacı yok'' diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • Erkan 11 yıl önce Şikayet Et
    kartal tibet denilen şahıs, at gözlüklerini çıkar !. sen bu ülkedeki gelişimi göremiyor isen, acilen bir doktora görün, neme lazım önünü göremez ilk çukura dalış yaparsın. bu kadar tarafgirlik olmaz ya, bardağın dolu kısmı boş kısmından daha fazla. siyaseten sevip sevmemek lazım değil ama azıcık iman taşıyan hakk konuşur, hakk söyler. yoksa allah cc ıslah etsin demekten başkaca diyebileceğimiz birşey olmayacaktır. cumanız mübarek olsun.
    Cevapla
  • Hasan 11 yıl önce Şikayet Et
    yaglı kazık ımf buyurun burdan alın..... ımf receteri turkiye'ye 1960 lardan beri verilir! bugune kadar tam 17 recete hazirlandi, zehirli receteler bunlar! birtek ak parti ve zamanin refahyolu bu receteleri reddetli. ıkiside malum mason illuminati usaklari tarafindan daima taciz ve yok etme kampanyasina maruz burakildi. ımf dunya icin aslinda bir tehdittir ve turkiye bu tehdite boyun egmedi ve egmeyecektir ama turkiye kesinlikle ımf gibi seytani bir kurulusa know-how (bilgi ve tecrubesini) vermesin!
    Cevapla
  • cmylmz 11 yıl önce Şikayet Et
    allahtan korkun. yahu siz hala bu hükümeti eleştiriyorsunuz ya size diyecek hiç bir söz bulamıyorum.sizin benimsedikleriniz şimdiye kadar ne yaptı ? birde şunu çok iyi biliyorumki akp 'yi eleştirenler akp'den en çok nemalananlardır.
    Cevapla
  • alat asim 11 yıl önce Şikayet Et
    sn. r.t.erdoğan olmasaydı,. imf, istese bile bizi kurtaramazdı.
    Cevapla
  • mustafa acar 11 yıl önce Şikayet Et
    memur zam görüşmelerinde göreceğiz. ekonomimizin ne kadar iyi olduğunu, refah seviyemizin ne kadar arttığını memur maaş zam oranlarında göreceğiz. dışarıya karşı esip gürlüyoruz ama memura zam vermeye gelince "olsa dükkan senin" triplerine giriliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle