Motorine 6 kuruş indirim geldi

Akaryakıt ürünlerinden motorinde indirime gidildi. Sektör yetkilileri, motorinde geceyarısından itibaren geçerli olmak üzere litrede 6 kuruş indirim olacağını söyledi.

Motorine 6 kuruş indirim geldi
Motorine 6 kuruş indirim geldi
GİRİŞ 11.04.2012 07:24 GÜNCELLEME 11.04.2012 07:24
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Motorin ve kırsal motorinin perakende satış fiyatında, bugünden geçerli olmak üzere ortalama 6 kuruş indirim yapıldı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 22 Mart'tan beri 3,97-3,99 lira olan kırsal motorinin litre fiyatı bugün 3,91-3,93 liraya, 4,04-4,07 lira olan motorinin litre fiyatı da 3,98-4,01 liraya indirildi.

Akaryakıt ürünlerinin perakende satış fiyatları, dağıtım şirketlerinin maliyetine ve rekabet şartlarına, illere ve dağıtım şirketlerine göre litrede, birkaç kuruş farklılık gösterebiliyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 17
  • mert kara 12 yıl önce Şikayet Et
    benzin 2 tl olsa. 5bin tlsi olan altına arabayı çekiyor zaten.trafik nasıl olur düşünemiyorum.
    Cevapla
  • Arif DOĞANGÜR 12 yıl önce Şikayet Et
    İNDİ DEDİĞİNİZ MOTORİNE ZAM GELMİŞ.. ZamSavarlara Duyurulur?%1.80 İndi Derken Zam Bindi Hadi Arkadaşlar Zam Savummasını En İyi Kim Yapacak Yarışma Başlamıştır.
    Cevapla
  • DADAŞ 12 yıl önce Şikayet Et
    yunanistan bizden az vergi alıyor. dolar arttı uluslararası piyasa hikayeleri boş işler...benzin zamlandıkça vergi zamlanıyor..biz tükettiğimizin yüzde on beşini çıkarıyoruz..hiç petrol çıkarmayan ülkeler var...araştırın yazın..hikaye anlatmayın...vesselam
    Cevapla
  • Koray Can 12 yıl önce Şikayet Et
    :). altı kuruş indirim yakında 12 kuruş zam gelir.. benzinde genelde böyle oluyordu.. diselede aynısı olur.. yeter vallahi bıktık herşeye zam zam iflahımız kurudu.. yaşayamaz olduk ya hu.. arabaya yakıt binmiyor o yakıt bana biniyor.. ne zaman bu fiyatlar makul bir duruma düşecek Allah aşkına
    Cevapla
  • Hakan S 12 yıl önce Şikayet Et
    olaya yanlış bakıyorsunuz. bir kere en baştan şunu söyleyeyim. akaryakıt fiyatlarını serbest piyasa belirliyor yani devletin bir etkisi yok. vergisi çok yüksek derseniz akaryakıttan yüksek oranlı vergi alınması yanlışım yoksa 25-30 sene öncesinde başlayan bir uygulama. şu anda dünyada petrol fiyatları orta düzeyde fakat doların tl karşısında yüksek olması petrolün varil fiyatını da tl bazında yükseltiyor. bir iki sene önce olduğu gibi dolar 1,10-1,15 civarında olsa motorin de 2,60-2,70 civarında olurdu. şimdi de diyeceksiniz ki o zaman hükümet dolar kurunu düşürecek çalışmalar yapsın. arkadaşlar ekonomi bir denge meselesidir. herşeye öyle direk müdahale edemezsiniz. eğer ederseniz halkıma ucuz akaryakıt vereyim derken birçok yerde halkınızı kazıklamak zorunda kalırsınız. lütfen dolduruşa gelmeyelim arkadaşlar. normal bir vatandaş bu yüksek fiyatlar yüzünden olsa olsa ayda 40-50 tl fazla ödeme yapar. bırakın araba üstünden inmeyen zenginler versin böylece vergiyi. bilmem yanılıyor muyum?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle