Diyarbakır'da eş zamanlı 3 fuar

Diyarbakır'da yılın ilk fuar organizasyonunda eş zamanlı olarak 3 fuarın açılacağı açıklandı.

Diyarbakır'da eş zamanlı 3 fuar
Diyarbakır'da eş zamanlı 3 fuar
GİRİŞ 26.03.2012 13:24 GÜNCELLEME 26.03.2012 13:24

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ Temsilcisi Gözde Ocak Baştımar yaptığı açıklamada, TÜYAP Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi'nde 29 Mart-1 Nisan tarihleri arasında eş zamanlı olarak ''Ortadoğu Ahşap İşleme Makineleri Fuarı'', ''Ortadoğu Mobilya Yan Sanayi Fuarı'' ile ''Ortadoğu  Üretim Makineleri ve Yan Sanayiler Fuarı'' düzenleyeceklerini söyledi.

Valilik, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası, Diyarbakır Ticaret Borsası ile Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin desteğiyle gerçekleştirilecek fuarlara Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen 126 firmasının katılacağını bildiren Baştımar, fuara bölgedeki 22 il ile Ortadoğu ülkelerinden ziyaretçilerin geleceğini kaydetti.

Baştımar, fuarların, ahşap işleme makineleri, mobilya yan sanayi ve aksesuarları ile üretim makineleri sektörlerinde her geçen gün ortaya çıkan yeni teknoloji, makine ve malzemelerin kullanıcılarla buluşmasını sağlayacağını da ifade ederek, şöyle dedi:

''Bölgenin ticari ve sosyo-ekonomik potansiyeline katkıda bulunmak, bayilik ve distribütörlük olanaklarına zemin hazırlamak amacını taşıyan fuarlarda, katılımcı firmalar, müşterilerle bir araya gelerek doğrudan bağlantı kuracak.

Ziyaretçiler sektördeki teknolojik yenilik ve gelişmeleri takip edilebilecek, yeni trendleri, ürün ve hizmetleri yakından görme, kendilerine en uygun ürünleri inceleme ve değerlendirme fırsatı bulacak. Fuarlar, bölge pazarının yanı sıra Ortadoğu pazarında da önemli etkiler yaratacak.

Fuarlar, Ortadoğu pazarına ahşap işleme makineleri, mobilya yan sanayi ve aksesuarları ile imalat makineleri, malzemeleri ve donanımları satmak isteyen, ülkemizin ve dünyanın en önemli markaları ile sektör profesyonellerinin bir araya geldiği önemli bir platform olacak.''

Baştımar, TÜYAP Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi'nde 29 Mart Perşembe günü saat 12.00'de açılacak fuarların, 1 Nisan 2012'ye kadar saat 11.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebileceğini sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA