Türkiye'nin yeni GSM operatörü oldu!

Perakende sektörünün devi BİM, GSM sektörüne de el attı. Ülkedeki en yaygın market ağına sahip şirket, BİMcell ile müşterilerini ne kadara konuşturacağını da açıkladı

Türkiye'nin yeni GSM operatörü oldu!
Türkiye'nin yeni GSM operatörü oldu!
GİRİŞ 21.03.2012 08:45 GÜNCELLEME 21.03.2012 08:45
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Tarifeyi seçenler, konuştuğu kadar ödeyecek. BİMcell, konuşmanın yanı sıra SMS ve internet paketleri de sunacak. Şirket, bu tarifelerde de temel mantık avantajlı fiyat ve yalınlık vaat ediyor. BİM İcra Kurulu Üyesi ve CFO'su Haluk Dortluoğlu, GSM sektöründe, kolay anlaşılır ve fiyat avantajlı bir anlayışla hizmet vermeye başladıklarını söyledi.

BİMcell'in sade, karmaşık paketler içermeyen ve avantajlı hizmetler sunduğunu aktaran Dortluoğlu, konuyla ilgili açıklamasında, "BİM kalite anlayışından ödün vermeden etkin maliyet yönetimi politikasıyla ve müşteri memnuniyetine odaklanarak faaliyetlerini sürdürüyor. "Mobil iletişimin BİM'cesi" sloganıyla GSM sektöründe fark ortaya koyacak bir hizmet sunmaya başladık. Hizmet anlayışımızla perakende sektöründe olduğu gibi, GSM hizmetleri alanında da herkesin ilgisini çekeceğimize inanıyorum. Müşterilerimizin kullanımı kolay, düşük fiyatlı ve kaliteli GSM hizmetimizi beğenerek kullanacaklarını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

BİMcell içerisinde tek bir standart tarife bulunuyor. 6 saniye görüşme 1 kuruş şeklinde yapılandırılan hizmette aylık 100 SMS 4TL, 100MB internet 8TL, 500MB internet 9TL, 1GB internet 14.5TL olarak veriliyor. Tüketiciler BİM mağazasına kimlik ve kimlik fotokopisi ile başvurarak 551 ile başlayan hattını alabilecek. Hat tesis ücreti 49TL iken 3 ayda bir 5TL ödeme hattın dış aramalara kapatılmaması için yeterli. 5, 10, 20, 30TL'lik paketler BİM mağazalarından nakit, kredi kartı veya bimcell.com.tr üzerinden satın alınabilecek.

Zaman

YORUMLAR 19
  • MİLLİYETCİ 12 yıl önce Şikayet Et
    NEYİN HESABI. Kardeşim siz neyin hesabını yapıyorsunuz bim kimin olursa olsun siz diğer markette satılan malların yüzde ellisinden daha fazlasının ermeni yahudi israil fransa italya almanya gibi yabancıların olduğunu bilmiyormusunuz bizde aklımız sıra milliyetçilik yapıyoruz kendimizi kandırıyoruz bize milliyetçilik yapın derler ama hiç bir Türk firması milliyetçilik yapıpda fiatları indirmez geçin onları boş işler onlar biz akıllı olalım kendi mantığımızla hareket edelim ALLAH tüm müslüman kardeşlerimizin yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • Son Mohikan 12 yıl önce Şikayet Et
    Adem Büyükölmez... Sende yanlış biliyorsun..Bim'in sahibi Cüneyd Zapsu'dur..bir zamanlar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanlığını yapmıştı..Bim'in açılımı Birleşik İslam Marketleri'dir..cuma vakti öğle yemeği bahanesiyle kapatıyorlar ama diğer öğlelerde açık :)) doğru bir uygulama..Tutmasını istiyorsa bence piyasadakilerden daha ucuza olmalı.
    Cevapla
  • erol555 12 yıl önce Şikayet Et
    DUYARLILIK. cuma günleri cuma saatlerinde bim mağazaları kapatılıyor.O saatteki alış veriş doğru olmadığı için.Bir müslüman olarak bu duyarlılıklarını tebrik ediyorum Sırf bunun için bile bim den alış veriş yaparım.
    Cevapla
  • Adem Büyükölmez 12 yıl önce Şikayet Et
    Daussıla kardeşime... Duyumunuz yanlıştır.BİM'in yahudi ortağı yoktur. %65'i halka açık olmakla birlikte diğer hisseler Topbaş ailesine aittir.Müslüman ve Türk firmasıdır.Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.
    Cevapla
  • mevhibe inal 12 yıl önce Şikayet Et
    Elektro manyetik radyasyon... Burnumuzun dibine giren BAZ istasyonları bize zarar veriyor. Zengin fakir, Yabancı GSM operatörlerini zengin ediyoruz. Bari bize de bir katkısı olsun. Umarım tam yerlisi de olur. Abede deki SAR limiti 1.6 W/kg. Bu demektir günde 6 dakika, en fazla 18-24 dakikadan çok konuşmak sağlığa zararlı. Baz istasyonlarının radyasyon limitleri GSM1800, Abede, Kanada, Japonyada 12 W/m2, Rusya, Macaristan, Bulgaristan 0.2 W/m2. İsrail, İtalya 0.1 W/m2, İsviçre 0.095 W/m2, Avusturya 0.001 W/m2 deniyor. Türkiye kaç? Bazı ülkeler insanını daha iyi kuruyor çevre zararlarından. Yabancı şirketler zenginleştikçe Tekelleşiyor, tekelleştikçe adaletsizlik ve global eşitsizlik artıyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle