Türk Telekom'dan kadın taraftara özel hediye

Türk sporunun en büyük taraftarı Türk Telekom,dört büyüklerin kadın taraftarları için hazırladığı yarışmalarla Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamaya hazırlanıyor.

Türk Telekom'dan kadın taraftara özel hediye
Türk Telekom'dan kadın taraftara özel hediye
GİRİŞ 07.03.2012 11:09 GÜNCELLEME 07.03.2012 11:09

Yarışmaları kazanacak kadın taraftarlar destekledikleri takımların stadyumlarındaki karşılaşmaları Türk Telekom’un özel misafiri olarak izleme veya imzalı forma kazanma şansına sahip olacaklar.

Türk sporunun en büyük taraftarı Türk Telekom, Türk sporunun dört büyük kulübünün kadın taraftarları için yaptığı yarışmalar ile Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamaya hazırlanıyor.

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’un resmi twitter ve web sitelerinde  gerçekleşecek yarışmalarda sorulara doğru cevap verecek her takımın 3 şanslı kadın taraftarı sürpriz hediyeler kazanma şansına sahip olacak.

Galatasaray’ın resmi twitter sayfası üzerinden yapılacak yarışmada sorulacak soruya cevap veren ilk üç kadın taraftar, Türk Telekom Arena’da 10 Mart 2012 Cumartesi günü oynanacak Galatasaray - Gençlerbirliği karşılaşmasındaTürk Telekom’un özelmisafiri olarak, istediği bir kişiyle birlikte karşılaşmayı seyretme şansı bulacak.

Trabzonspor’un resmi twitter sayfasında gerçekleşecek yarışmada kazananüç kişi,Trabzon Avni Aker Stadyumu’nda 12 Mart 2012 Pazartesi günü oynanacak Trabzonspor – Sivasspor karşılaşmasına Türk Telekom’dan 2 kişilik maç bileti kazanacak, ve statta özel olarak ağırlanma şansına sahip olacak.

Beşiktaş’ın resmi twitter sayfasında ve Fenerbahçe’nin resmi web sayfasında gerçekleşecek yarışmalar sonrasında ise üçer kadın Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarı ise futbolcuların imzaladıkları formaların sahibi olacaklar. 

KAYNAK: HABER7