Aboneler artık fatura şoku yaşamayacak

Vodafone Türkiye'nin iştiraki olan Oksijen Ar-Ge mühendisleri, Türkiye'de ilk kez faturalı ve faturasız tarifelerin en iyi özelliklerini bir araya getiren yeni bir ödeme altyapısı geliştirdi.

Aboneler artık fatura şoku yaşamayacak
Aboneler artık fatura şoku yaşamayacak
GİRİŞ 26.01.2012 10:32 GÜNCELLEME 26.01.2012 10:32

Vodafone'un açıklamasına göre Hesabını Bilen Hatlar tarifesi, anlık ve gerçek zamanlı ücretlendirme altyapısı sayesinde fatura kontrolünü tamamen abonelere bırakıyor. Böylece bu operatörün müşterileri fatura şoku yaşamayacak. Hesabını Bilen Tarifeler'de paketlerinin tamamını kullanan müşterilerin hatları, kendileri limitlerini artırmadıkları takdirde, bir sonraki fatura dönemine kadar yalnızca dışarıdan gelen arama ve mesajlara açık olacak şekilde kalıyor. Böylece paketi bittiğinde kullanıma devam etme kararı tamamen kullanıcının inisiyatifinde oluyor ve fatura şoku tarihe karışıyor.

Kullanımlarına devam etmek isteyen müşterilerin tek yapmaları gereken, 7999'a EKLE yazıp ücretsiz SMS göndermek. Vodafone aboneleri, bu şekilde hatlarına tanımlanacak 5 TL'lik Ek Paket ile ses, SMS ve internet iletişim ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor ve bu paketi istedikleri kadar alabiliyorlar.