'Kampanyamız umre sevdasıyla sürüyor'

ERPA Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Ede Umre kampanyalarımızı gelenekselleştirdik. Bu yönde yaptığımız kampanyamızla artık ERPA markasıyla Umre seyahatini özdeşleştirmeyi başardık dedi...

'Kampanyamız umre sevdasıyla sürüyor'
'Kampanyamız umre sevdasıyla sürüyor'
GİRİŞ 16.01.2012 11:37 GÜNCELLEME 16.01.2012 11:37

Nedim Odabaşın haberi

ERPA Yönetim Kurulu Başkanı H. Erdem Ede, 2011 yılının ekonomik parametreler açısından çok olumlu bir tablo sergilediğini, 2012 yılının ise Avrupa’daki kriz ortamı stratejik olarak doğru analiz edilebilirse sarsılmadan atlatılabileceğini kaydetti. Perakende, beyaz eşya ve mobilya sektörünün bu süreçte doğru adımlarla büyüyebileceğini kaydeden Ede, “Biz de ERPA olarak doğru müşteri, doğru strateji, doğru hedef planımızla yolumuza devam ediyoruz. Müşterilerimizle kurduğumuz doğru kontak, kalite ve güven unsurumuzla markamızın kalite konseptini ortaya koymayı sürdürüyoruz” dedi.

ERPA olarak düzenledikleri 100 liralık ve katlarında alışveriş yapan herkesin katılabileceği Umre kampanyasında 5 Şubat itibariyle sona gelineceğini, bu noktada müşterilerinden gelen talep ve tercihlerin kendilerini ziyadesiyle sevindirdiğini ifade eden Ede, “Umre kampanyalarımızı gelenekselleştirdik. Bu yönde yaptığımız kampanyamızla artık ERPA markasıyla Umre seyahatini özdeşleştirmeyi başardık. Artık müşterilerimiz Umre kampanyası size yakışıyor, bu işi en iyi siz yapıyorsunuz” sözleriyle bizlere teveccüh gösteriyorlar. Gerçekten Türkiye’nin farklı sektörlerinde farklı kurumlar ve kurumsal firmalar, farklı kampanyalar yaparak ilginç hediyeler veriyorlar. Ama, bu kurumların ve firmaların hiç birisi ERPA gibi kurumsal olarak Umre kampanyası organize etmiyor. Bizler o mukaddes toprakların, Hz. Peygamber (sav) Efendimizin gezdiği o beldelerin, sahabilerin dolaştığı o mekanların kültürümüzdeki yeri ve önemini bilerek, o mukaddes hatıraya hürmet ederek bu kampanyamızı gerçekleştirmeye karar verdik ve sürdürüyoruz. Umre kampanyamız dolayısıyla müşterilerimizin bize gösterdiği teveccüh gerçekten sevindiricidir. Son günlere yaklaşırken, artık talepleri bile karşılayamaz olduk. İnsanlarımız o mukaddes beldelerin sevdasıyla ve hatırasıyla kampanyamızdan yararlanabilmek için mağazalarımıza akın akın gelip, alışveriş yaparak bu çekiliş heyecanını yaşamak istiyorlar. Bu kampanyamızın güzelliğinden yararlanmak isteyen tüm kardeşlerimizi de Fatih, Esenler ve Asya Park AVM’deki mağazalarımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Gelenekselleştirdikleri Umre kampanyalarının kendilerini farklı etkinliklere ve organizasyonlara da yönelttiğini, bu yönde altyapı çalışmaları yaptıklarını kaydeden Ede, “Umre kampanyalarımızdaki başarılarımız bizleri ERPA ile özdeşleşecek başka bir kampanyaya daha yöneltmiş durumda. Eğer nasip olursa, bu yönde organizasyonlarımızı tamamlayabilirsek, ERPA müşterilerine özel Hac kampanyamızı da başlatma niyetimiz var. Bu yönde devlet ve Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan özel izinler alma yönünde girişimlerimizi sürdürüyoruz. Hac kampanyamız da ERPA’nın kalitesine, güvenine ve marka konseptine yakışacak bir boyutu ortaya koyacaktır. Umre kampanyamızı hangi nitelik, kalite ve konseptte gerçekleştirdiysek, Hac kampanyamızı da bu boyutlarda organize edeceğiz. ERPA; dinimizin, kültürel değerlerimizin ve bize ait tüm motiflerin, renklerin yaşanmasını sağlayacak yelpazeyi hakkıyla ve hakkaniyetiyle ortaya koyacak, marka değerini ve bilinirliğini daha da yükseltecektir” açıklamasını yaptı.