Doğan Şirketler Grubu'na yeni başkan

Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine 1 Ocak 2012 tarihi itibariyle Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı'nın getirildiğini bildirdi.

Doğan Şirketler Grubu'na yeni başkan
Doğan Şirketler Grubu'na yeni başkan
GİRİŞ 22.12.2011 19:13 GÜNCELLEME 22.12.2011 19:13

Doğan Şirketler Grubu Holding'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, Şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı'nın, Başkan Vekilliği görevine ise Hanzade Vasfiye Doğan Boyner'in getirildiği kaydedildi.

Şirketin Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmakta olan Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı'nın, 1 Ocak 2012 tarihinden itibaren Yönetim Kurulu Başkanı olarak, Hanzade Vasfiye Doğan Boyner'in ise aynı tarihten itibaren Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görevine devam edeceği ifade edildi.

Bu arada Doğan Yayın Holding'in KAP'ta yayımlanan diğer açıklamasında ise 1 Ocak 2012'den itibaren Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı'nın, Başkan Vekilliği görevine ise Hanzade Vasfiye Doğan Boyner'in getirildiği belirtildi.

Açıklamada, ''Şirketimizde Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmakta olan Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı, 1 Ocak 2012 tarihinden itibaren Yönetim Kurulu Başkanı olarak; Hanzade Vasfiye Doğan Boyner ise aynı tarihten itibaren Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görevine devam edecektir'' denildi.

KAYNAK: AA