Erdoğan talimat verdi Maliye çalışıyor

Başbakan Erdoğan'ın KDV indirimi ile ilgili çalışma yapmaları talimatı verdiğini hatırlatan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, KDV indirimi konusunda çalıştıklarını belirtti.

Erdoğan talimat verdi Maliye çalışıyor
Erdoğan talimat verdi Maliye çalışıyor
GİRİŞ 26.11.2011 16:37 GÜNCELLEME 26.11.2011 16:37

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, KDV indirimi konusunda çalıştıklarını belirterek, “Sayın Başbakanımızın bu yönde bir çalışma talimatı oldu. Ama bütçe disiplini, bütçe dengelerini de gözeterek, bütçe imkanlarına da bakarak önümüzdeki dönemde ne yapabiliriz o çalışmayı bitirip kendilerine arz edeceğiz. Şu anda sadece bir çalışma talimatı var” dedi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Maliye Bakanlığı 2012 Gider ve Gelir Bütçesi üzerinde konuşmadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bir basın mensubunun, “KDV indirimi konusunda bir çalışmanız var mı" sorusuna, Maliye Bakanı, “Dün o konuyla ilgili gerekli açıklamayı yaptım. Sayın Başbakanımızın bu yönde bir çalışma talimatı oldu. Ama bütçe disiplini, bütçe dengelerini de gözeterek bütçe imkanlarına da bakarak önümüzdeki dönemde ne yapabiliriz, o çalışmayı bitirip kendilerine arz edeceğiz. Şu anda sadece bir çalışma talimatı var” yanıtını verdi.

ANKA

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL