Memura bayram öncesi maaş müjdesi

Hükümetten, memurlara Kurban Bayramı öncesi maaş müjdesi verdi.

Memura bayram öncesi maaş müjdesi
Memura bayram öncesi maaş müjdesi
GİRİŞ 31.10.2011 17:31 GÜNCELLEME 31.10.2011 17:31
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

15 Kasım’da ödenecek olan Kasım ayı memur maaşlarının bayramdan önce ödenmesini kararlaştırıldı.

Star’ın edindiği bilgiye göre, Maliye Bakanlığı memur maaşlarının Kurban Bayramı’ndan önce ödenmesine ilişkin hazırlıkları tamamladı.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de maaşların erken ödenmesine ilişkin genelgeyi imzaladı.

Şimşek tarafından 28 Ekim’de imzalanan genelgeye göre, aylıklarını personel kanunlarına göre almakta olan kamu görevlilerinin maaşı, avans olarak 4 Kasım’da ödenecek. Verilen avanslar personelin borcu olarak kaydedilecek ve Kasım ayı maaşlarından düşülecek.

Ayrıca, 4 Kasım tarihinde yapılacak olan maaş ödemelerinde bir sıkıntı yaşanmaması için de bankalarla görüşmeler yapıldı.

YORUMLAR 15
  • hasan 12 yıl önce Şikayet Et
    Devlet memuru gariptir. Bir memur olarak bence haksızlık yapılıyor asgari ücretle çalışanlara biraz öncelik verilse ya da hiç işi olmayan yüzbinlere. Devlet bu memur kısmını doyuramadı gitti. Bence devletin memur kısmını iyice sıkıştırması lazım akşama kadar yan gelip yatma yeri olmadğını anlamalı kurumların. Artık memurlara zam yerine işi olmayanlara kaynak ayırmalı devlet sosyal mosyal hak falan yeterli bence hiçbir hakkı olmayanlara öncelik verilmeli.
    Cevapla
  • darbeleredurde 12 yıl önce Şikayet Et
    istemezükçüler yine işbaşında. bazı arkadaşlar izah etmişler bende yardımcı olayım istemeyen ayın 15 inde çeker.
    Cevapla
  • ziya retçi 12 yıl önce Şikayet Et
    . maaş zamanında verildiğinde son 10 gün ne yiyorsanız şimdi onu yersiniz kuzum.
    Cevapla
  • ziya retçi 12 yıl önce Şikayet Et
    müjdesi şu. para erken hesaba yatacak ama illa çekeceksin diye kafana silah dayanmayacak; istersen 15'inde harcamaya başlarsın. kredi kartından nakit avans kullanan veya kredi taksiti olanlar ise 9 gün önce ödeme yaparak faiz yükünü 3-5 kuruş azaltabilir. haa ödeme yapmayıp da maaşı yiyip bitirirlerse o ayrı mesele.
    Cevapla
  • Omer Demir 12 yıl önce Şikayet Et
    cahil yorumlari. Annem babam ben daha 10 yasindayken bana para mi haftalik verirdi ki parayi dogru kullanip haftanin tüm günlerine para yetirebileyim. Simdi bakiyorumda askerligini yapmis devlette calisan BAZI ENTERASAN YORUMCU ARKADASLAR "BIZ PARAYI YÖNETMEYI BILMEYIZ, VERIRSENIZ CARCUR EDERIZ; BIZE PARA VERMEYIN" diyip komik komik yorumlar yapiyor. Ama malsat muhalefet olsun dimi !! devlet size para vermedi. sizin paraniz 15 kasimda yaticak. sakin ola bankaya para cekmeye gitmeyin.. (Simdi sorun yok herhalde)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle