Beypiliç Helal Gıda belgesi aldı

Beypiliç, TSE tarafından verilmeye başlanan ''Helal Gıda'' sertifikanı alarak İslami esaslara uygun üretim yaptığını belgeledi.

Beypiliç Helal Gıda belgesi aldı
Beypiliç Helal Gıda belgesi aldı
GİRİŞ 11.10.2011 16:09 GÜNCELLEME 11.10.2011 16:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beypiliç açıklamasına göre şirket ISO 9001, HACCP, Çevre, BRC, IFS gibi kalite belgelerine Helal Gıda belgesini de ekledi.

TSE'den ilk Helal Gıda belgesi alan kuruluşlardan birisi olan Beypiliç, bu belge ile elle kesim yaptığını da onaylattı. İhracatının tamamına yakınını İslam ülkelerine gerçekleştiren Beypiliç, belge ile ihracatını artırmayı hedefliyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • muratt 12 yıl önce Şikayet Et
    TSE. Tsenin vermiş olduğu helal sertifikası baan göre çok komik. Çünkü bu gibi belgelerin gerçekten bağımsız kurullar tarafından verilmesi gerekir. Devletin bir kurumu Helal sertifika vermesi çok sakıncalı bir durumdur. Bence Dünya müslümanlarının kabul ettiği bir kurumdan alınmalı ki ortak bir ses olsun. Yoksa TSE nin bu konuda dünyada geçerliliği yok olan bir kurum. Çünkü dünyada hiç bir helal gıda sertifika veren kurumlada ismini göremedim. TSE nin nasıl belgeler verdiğini de biliyoruz, çok titiz çalışma yapabilceklerini sanmıyorum.
    Cevapla