Zarf alamayınca, damatı gözüne kestirdiler

Beyoğlu Evlendirme Dairesi'nde nikahları kıyılan gelin ile damadın yanına yaklaşıp zarf isteyen çocuklar, zarf alamayınca damadın altınlarını çaldı. Damat'ın tepkisi şöyle oldu.

Zarf alamayınca, damatı gözüne kestirdiler
Zarf alamayınca, damatı gözüne kestirdiler
GİRİŞ 30.07.2011 17:30 GÜNCELLEME 30.07.2011 17:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beyoğlu Evlendirme Dairesi'nde nikahları kıyılan gelin ile damadın yanına yaklaşıp zarf isteyen çocuklar, zarf alamayınca damadın yakasındaki 2 adet çeyrek altını alarak kaçtı. Damat, kısa sürede yakalanan çocuklardan şikayetçi olmadı.

Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Nikahları kıyıldıktan sonra araçlarına doğru ilerleyen gelin ve damadın etrafı bir anda zarf isteyen çocuklar tarafından sarıldı. Çocuklardan ikisi zarf alamayınca damadın yakasından iki çeyrek altın alarak kaçtı.

Damat ve gelin büyük bir şok yaşadı. Bu sırada devreye güven timleri girdi. Nikah dairesi çevresinde görev yapan güven timi, çocukların peşine takıldı. Bir anda hareketlilik yaşandı.

Kısa süreli hareketliliğin ardından çocuklar fazla uzaklaşamadan yakalandı. Altınları çalınan damat, kendisine gösterilen çocukları tespit etti.

Altınları bulunan damat, yaşları 18 yaşından küçük olduğu ifade edilen çocuklardan şikayetçi olmadı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 2
  • hacı murat 12 yıl önce Şikayet Et
    Nikah Salonlarının Önü Serseri Dolu..... Nikah salonlarının önlerindeki serseriler salona gidenlerden para istiyorlar vermeyince bazan küfrediyorlar. Polis veya Belediye bu soruna mutlaka el atmalı. Arabaların sileceklerine yapışmış serseriler görmek istemiyoruz. Resmen kendilerini arabaların önlerine atıyorlar. Mutlaka bir önlem alınmalı. Birilerinin canı yanınca iş işten geçmiş olacak....
    Cevapla
  • mehmet ali bayraktar 12 yıl önce Şikayet Et
    HELAL DAMAT SANA..... demek ki damat en çok duaya ihtiyaç olduğu bir günde her şeyi pozitif düşünerek doğru bir karar vermiş...bende oraya çok giderim ve orda bu olaylar çok olur...belediyenın bi önlem alması doğru olur...
    Cevapla