Sky, Antalya'ya 59 liraya uçuracak

Sky Airlines, tarifeli iç hat seferlerine girişinin altıncı ayında Ankara-Antalya uçuşlarına ekonomik yaz kampanyası başlattığını duyurdu.

Sky, Antalya'ya 59 liraya uçuracak
Sky, Antalya'ya 59 liraya uçuracak
GİRİŞ 18.07.2011 16:52 GÜNCELLEME 18.07.2011 16:52

Konuyla ilgili şirketten yapılan açıklamada, 6 ayda yaklaşık 400 binden fazla yolcu taşıyan ve 10 destinasyona çapraz uçuşlar gerçekleştiren Sky Airlines'ın, 25 Ağustos’a kadar sürecek kampanya boyunca karşılıklı olarak düzenlenen tüm Ankara-Antalya seferlerinde ilk 59 koltuğu 59 TL’den satışa çıkardığı bildirildi.

Sky Airlines Genel Müdürü Tahir Görgülü, yeni başlayan ekonomik yaz kampanyasına ilişkin değerlendirmesinde, “6 ay gibi kısa bir zamanda 400 binden fazla yolcuyu gökyüzünde gülümsettik. Uçuşlarımızı yüzde 96 oranında rötarsız gerçekleştirerek yolcularımızı tam vaktinde gidecekleri yerlere ulaştırdık. Biz de altıncı ayımızı yeni başlattığımız yaz kampanyasıyla bizi tercih eden yolcularımızla birlikte kutluyoruz” dedi.

Tahir Görgülü, yaz kampanyasının tek destinasyonla sınırlı kalmayacağını, yeni dönemde sefer düzenlenen başka destinasyonları da kampanya kapsamına almayı planladıklarını ifade etti. Görgülü, “Hedefimiz, Sky Airlines yolcularına maksimum uçuş kalitesini en ekonomik koşullarla yaşatmak. Kampanyalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.(

KAYNAK: AA