Boydak dışardan lise bitirdi sıra üniversitede!

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, 50 yaşından sonra yarım bıraktığı lise tahsilini dışardan tamamladı. Şimdi de Lisans Yerleştirme Sınavı’na (LYS) girmeye hazırlanıyor

Boydak dışardan lise bitirdi sıra üniversitede!
Boydak dışardan lise bitirdi sıra üniversitede!
GİRİŞ 24.06.2011 09:22 GÜNCELLEME 24.06.2011 09:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Edebiyat ve coğrafya hocalarından özel ders alan Boydak, kardeşinin Mütevelli Heyet Başkanı olduğu Melikşah Üniversitesi’nde işletme okumak istiyor.

Türkiye’de bankacılıktan mobilyaya 8 sektörde 32 şirketi ve 11 bin çalışanı ile 2010’u 4.1 milyar lira ciro ile kapatan Boydak Holding’in patronu Hacı Boydak, gençlik yıllarında baba ve amcasına yardım için tahsilini yarıda bıraktığını söyledi.

Hedefi Melikşah Üniversitesi

Boydak, “2009’dan itibaren Özel Yelkonoğlu Lisesi Müdürü Mehmet Maya ile edebiyat çalışmaya başladık. Ardından diğer branşlarla ilgili hocalardan özel ders aldım.

Uykudan fedakârlık yaparak sabah çok erken saatlerde işe gelerek, veya akşam çok geç çıkarak hocalarımızla ders çalışarak liseyi bitirdik.

Kendime güvenim geldi, bu güzel hocalarım sayesinde Melikşah Üniversitesi’nin İşletme veya İktisat bölümlerinden birini kazanmak istiyorum” dedi. Boydak, cumartesi LYS sınavına girecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • sahin 12 yıl önce Şikayet Et
    SIRF CAHİL PATRON DEMESİNLER DİYE.... ...
    Cevapla