Sky, Kuveyt'e tarifeli uçuracak

Sky Airlines KKTC'den sonra ilk tarifeli dış hat uçuşlarını Kuveyt'e başlattı.

Sky, Kuveyt'e tarifeli uçuracak
Sky, Kuveyt'e tarifeli uçuracak
GİRİŞ 14.06.2011 14:44 GÜNCELLEME 14.06.2011 14:44

SKY Airlines'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, beş ay önce tarifeli iç hat seferlerine başlayan ve 250 binden fazla yolcu taşıyan Sky Airlines'ın, KKTC dışında ilk kez dış hatlarda Kuveyt'e de tarifeli seferler düzenlemeye başladığı bildirildi. Tarifeli dış hat seferleri, Antalya'dan Kuveyt'e pazartesi ve perşembe günleri karşılıklı olarak yapılacak.

Sky Airlines Genel Müdürü Tahir Görgülü şunları kaydetti:

''Avrupa'da 10 yıl boyunca 11 milyondan fazla yolcu taşıyan Sky Airlines, artık Ortadoğu'ya da tarifeli olarak uçmaya başladı ve KKTC'den sonra tarifeli dış hat seferleri Antalya'dan Kuveyt'in aynı ismi taşıyan başkenti Kuveyt'e gerçekleştirdi. Sky Airlines Kuveyt'e haftanın 2 günü, pazartesi ve perşembe karşılıklı olarak uçacak. Sky Airlines dünyada büyümeye devam edecek.

Sky Airlines charter seferleri dışında yeni destinasyonlarla artık tarifeli uçuşlar düzenleyerek dış hatlarda da büyüyecek. Kuveyt, potansiyeli olan zengin bir ülke. Kuveytlilerin Antalya'ya hayli ilgi gösterdiğini gördük ve bu ülkeyle Antalya arasına direkt uçuş düzenleme kararı aldık. Bu uçuşlarla birlikte ülkemize gelen Kuveytlilerin Türk turizmine artan oranda katkıda bulunacağına inanıyoruz.''

Görgülü, Sky Airlines'ın tarifeli dış hat uçuşlarındaki destinasyonlarının gelen talep doğrultusunda artabileceğini sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA