İstanbul'un doğusuna 4 yeni proje!

Dumankaya, İstanbul'a yep yeni projeler kazandırmaya devam ediyor. Firma Tuzla-Aydınlı’da birbirinden farklı konseptte 4 projeye daha imza atarak 5 bin konut hefedini yakalamayı planlıyor.

İstanbul'un doğusuna 4 yeni proje!
İstanbul'un doğusuna 4 yeni proje!
GİRİŞ 11.05.2011 14:20 GÜNCELLEME 11.05.2011 14:20


Dumankaya inşaat, İstanbul'un doğusuna doğru hızla büyümeye devam ediyor. Birbirinden başarılı projelere imza atan firma Tuzla-Aydınlı’daki yeni projesi “Adres Panorama” ile sektöre farklı bir bakış açısı getirirken, şimdi de 3 projeyi daha hayata geçirmek için gün sayıyor.

2011 yılında 1.3 milyar TL’lik yatırım ile 5.000 konut yapmayı hedefleyen Dumankaya İnşaat, bu doğrultuda İstanbul'un doğusunda, Anadolu Yakası'nın önemli merkezlerinden Tuzla – Aydınlı'da ''Adres Panorama'' ile Gizli Bahçe bölgesinde Gizli Bahçe Su Evleri, Villa Gizli Bahçe ve Natura ismi altında 3 yeni projeyi daha bölgeye kazandırmayı planlıyor.

YATIRIMCISINA YÜZDE 70 GETİRİ SAĞLADI

Anadolu Yakası’nın en hızlı gelişen bölgesi Tuzla – Aydınlı’da yer alan Adres projelerine bir yenisini ekleyerek Adres Panorama projesini hayata geçireceklerini söyleyen Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya konuyla ilgili “ Bizler her zaman müşterilerimize, yatırımcılara yeni ve avantajlı fırsatlar sunmak istiyoruz. Bu bağlamda konumu itibariyle hızla değer kazanan bölgelerde kaliteli yaşam alanları geliştiriyoruz. Tuzla – Aydınlı bölgesi de bunlardan biri. Bu bölge de yer alan Adres projelerimize bir yenisini eklemek bizler için gurur verici. Bugüne kadar toplam 1.519 konuttan oluşan Adres projelerimiz yatırımcılardan çok büyük ilgi gördü. Bu projeler 2.5 yıl içinde yatırımcısına %70’e varan oranlarda getiri sağladı” dedi.

PROJE İLE BÖLGEDE 20 BİN KİŞ OTURACAK

Uğur Dumankaya ise, “Adres Panorama projemiz Aydınlı bölgesinde yapılmış olan Gizli Bahçe Konakları ve Akdeniz Evleri’ne çok yakın bir konumdadır. Aynı zamanda TOKİ’nin “Kentsel Dönüşüm Projesi” kapsamında inşaatı devam eden 5.000 konutluk Aydınlı projesinin yanında yer almaktadır. Bu proje ile gelecekte bu bölgede 20.000 kişinin oturmasını öngörüyoruz. Konumu itibariyle çevredeki ticari alanlara ve üniversitelere olan yakınlığı, projemizin hem değerini arttıracak hem de yatırımcılara çok cazip fırsatlar sunacak” dedi.

ALICISINA AVANTAJLI FIRSATLAR SUNUYOR

Adres Panorama 10 katlı 3 bloktan ve toplam 245 adet konuttan oluşuyor. Konut alıcılarına 52-56 m2 1+1 ve 80-85 m2 arasında 2+1 daire seçeneklerinin sunulduğu proje, konumu itibariylede yatırımcılara avantajlı fırsatlar sunuyor. Yaklaşık 11 dönüm üzerine kurulacak olan proje kapsamında açık yüzme havuzu, yürüyüş ve koşu parkurları ile geniş peyzaj alanları bulunurken  sosyal donatılara ek olarak yaklaşık 300 m2 den oluşan sosyal tesis binasıda yer alıyor.

Adres Club adı altında hizmet verecek olan binada site sakinleri fitness, sauna ve kafeterya gibi alanlardan da faydalanabiliyor. Tünel kalıp sistemi ile inşa edilecek olan Adres Panorama müşterilerine gerek güvenlik sistemleri gerek sahip olduğu otopark alanları ile de güvenli ve konforlu bir yaşam alanı vaat ediyor.

KONUMU İTİBARİYLE DE YATIRIMCIYI KENDİSİNE ÇEKİYOR!

Tuzla-Aydınlı’da karayolu ile E5 Tersane ve İçmeler Kavşağı’na 4 km mesafede yer alması ulaşımda büyük avantaj sağlıyor. TEM Kurtköy gişelerine 12 km mesafede bulunan Adres Panorama projesi sahil yoluna 5 km ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen havalimanı Sabiha Gökçen’e 8 km mesafede yer alıyor. Ayrıca Pendik feribot ve deniz otobüsü ise 10 dakika uzaklıkta. Marmaray ve hafif metronun da yakın gelecekte Aydınlı’ya ulaşması bekleniyor. Bunlara ek olarak, çevrede Divan Asia, Titanic, Viaport Hotel gibi beş yıldızlı oteller, Atlantis, Viaport, Pendorya, Neomarin, MarinTurk gibi AVM’ler ve inşası tamamlanmak üzere olan Uluslar arası Fuar ve Kongre Merkezi bulunuyor. Koç Lisesi, Sabancı ve Okan Üniversiteleri, İstanbul Park pisti Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Tuzla Tersanesi, Anadolu Sağlık Merkezi gibi önemli tesislerin yakınında bulunmasıyla da Adres Panorama önemli bir yatırım fırsatı sunuyor.

Kenan Biter / Haber 7