Altın fiyatlarında yükseliş hız kesti

Geçtiğimiz haftalarda üst üste rekor kıran altın fiyatları geriledi. Altın, dört gün içinde rekor seviyelerin ardından 100 dolarlık bir düşüş yaşadı.

Altın fiyatlarında yükseliş hız kesti
Altın fiyatlarında yükseliş hız kesti
GİRİŞ 06.05.2011 17:53 GÜNCELLEME 06.05.2011 17:53
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Altın son olarak 1.577 dolarla tarihi rekor kırmıştı. Dün 1.471 dolar/ons seviyelerine kadar gerileyen altın şu sıralar 1.488 dolar/ons seviyesinde bulunuyor.

Cumhuriyet Altını serbest piyasada 493,32 liradan alıcı buldu. Uzun süredir yükselişi devam eden altınınj fiyatı, bugün ilk kez bu kadar geriledi.

 

YORUMLAR 9
  • Sarcan 12 yıl önce Şikayet Et
    Merkez Bankası rezervlerinde 70-80 milyar dolar döviz var.. AB'nin ve ABD'nin kurtarma paketleri ile karşılıksız piyasaya sürdüğü kağıt paralarını rezervde tutacağımıza bunları biran önce altına çevirmek gerekli. Bu ülkelerin istikbali pek parlak gözükmüyor....
    Cevapla
  • Edip KIRAN 12 yıl önce Şikayet Et
    GEÇMİŞİ.İnceleyin. Altın.yazları.hep.düşmüş.kışları.çıkmış geçmişi.inceleyin
    Cevapla
  • ESİN YALNIZ 12 yıl önce Şikayet Et
    KASITLI BAŞLIK. "ALTIN ALMANIN TAM ZAMANI"ymış. İyi de herkes aştın alırsa yine yükselir bırakın bakalım kendi haline ne hali varsa görsün...
    Cevapla
  • pretty 12 yıl önce Şikayet Et
    1 kilo alacaklar alsın. 1 kilo alacaklar için düşmüş :D bende dedim bedava mı dağıtıyorlar :D
    Cevapla
  • mehmet ali bayraktar 12 yıl önce Şikayet Et
    düğün yapalım bu hafta sonu. EVET düğün var...hemen evlenme vakti...arkadaş alay mı geçiyonuz...altının fiyatını başlık yapında tam olsun bari...gümüş bile takamıcaz bu gidişle...:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle