Anneler Günü'nde konuşmak bedava

Türk Telekom, Anneler Günü’nü ev telefonundan her yöne bedava konuşma fırsatı sunduğu kampanyası ile kutluyor.

Anneler Günü'nde konuşmak bedava
Anneler Günü'nde konuşmak bedava
GİRİŞ 04.05.2011 13:34 GÜNCELLEME 04.05.2011 13:34

Kampanya dahilinde 8 Mayıs 2011 Pazar günü, 00.00’dan 24.00’e kadar ev telefonlarından şehir içi, şehirler arası, uluslararası 1. kademe sabit ve yurtiçi GSM yönlerine yapılacak olan tüm aramalar bedava olacak.

Türk Telekom’dan yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom’un Anneler Günü’nde annelere en güzel hediyelerden birini gün boyu her yöne bedava konuşma fırsatı ile sunduğu belirtildi. Türk Telekom’un 8 Mayıs 2011 Pazar günü 00.00’dan 24.00’e kadar devam edecek bedava kampanyasında anneler çocuklarının sesini doyasıya duyacak.

Bu kampanya ile gün boyu Türk Telekom bireysel müşterileri, sadece şehiriçi ve şehirlerarası değil, uluslararası birinci kademe sabit ve yurtiçi cep telefonu aramalarını da bedava yapabilecekler. Yurtiçindeki bu numaralara ek olarak uluslararası birinci kademe olarak adlandırılan ve 36 ülkeyi içeren bölgedeki tüm ülkelerin ev ve iş telefonlarını da aramak bedava olacak. Türk Telekom müşterileri anneler günü boyunca ev ve iş telefonu, cep ya da uluslararası demeden konuşma imkânına kavuşacak.

Müşterilerinin hayatına daha fazla değer katabilmek için anneler gününü fırsat olarak gördüklerini belirten Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan şunları söyledi:

“Ürün ve hizmetlerimizle olduğu kadar, avantajlı kampanyalarımızla da müşterilerimizin hayatına değer katmayı hedefliyoruz. Konuşma trafiğinin yoğun olacağı anneler günü gibi özel günlerde, kampanyalarımızın yarattığı değer daha fazla oluyor. Bu nedenle bu özel günde müşterilerimize güzel bir anneler günü hediyesi vermek istedik. Kampanyamızla, müşterilerimizin bu özel günde en uzaktaki sevdikleriyle ve akrabalarıyla dahi doyasıya konuşabilmelerini sağlamayı hedefliyoruz.”

-KADEME 1 ÜLKELERİ-

Uluslararası birinci kademe olarak adlandırılan ve 36 ülkeyi içeren bölgedeki tüm ülkelerin ev ve iş telefonlarını da aramak bedava olacak. Konuşmanın bedava olacağı ülkeler şöyle sıralandı:

“A.B.D., ÇEK Cumhuriyeti, İrlanda, Macaristan, A.B.D.(Alaska), Çin Halk Cumhuriyeti, İspanya, Malezya, A.B.D.(Hawaii), Danimarka, İsrail, Norveç, A.B.D.(Porto Riko), Estonya, İsveç, Polonya, A.B.D.(Virjin Adl.), Finlandiya, İsviçre, Portekiz, Almanya, Fransa, İtalya, Rusya, Avustralya, Güney Kore, İzlanda, Singapur, Avusturya, Hollanda, Japonya, Slovenya, Bulgaristan, Hong Kong, Kanada, Slovak Cumhuriyeti, Belçika, İngiltere, Lüksemburg, Yunanistan, (A.B.D. ve Kanada GSM aramaları 1.kademe pstn tarifesinden ücretlendirilecektir.)”

KAYNAK: ANKA