Memurlukta yaş sınırı yükseltildi

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, KPSS A Grubu atamaları için yaş sınırının Bakanlar Kurulu kararı ile yükseltildiğini bildirdi.

Memurlukta yaş sınırı yükseltildi
Memurlukta yaş sınırı yükseltildi
GİRİŞ 26.04.2011 16:17 GÜNCELLEME 26.04.2011 16:17
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, KPSS A Grubu atamaları için yaş sınırının Bakanlar Kurulu kararı ile 35'e çıkarıldığını bildirdi.

Arınç, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yaptığı açıklamada, ''Arkadaşlar sizlerin A Grubu memurluklarda yaş sınırının 35'e çıkarılması talebini Bakanlar Kurulu'nda gündeme getirdim. Sayın Başbakanımız ve diğer bakan arkadaşlarım da konuya olumlu yaklaştılar ve talebiniz kabul edildi'' dedi.

Müjdesini ''Hepinize hayırlı olsun'' sözleriyle paylaşan Arınç, KPSS A Grubu atamalarında artık yaş sınırının 30 değil 35 olduğunu vurguladı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • Haydar AKINOL 12 yıl önce Şikayet Et
    Memurların Emeklilik Hakları.. Memurların ellerinden alınan emeklilik hakları Anayasal kazanılmış hakları iade edilmeli .Emeklilik yaşı ile oynayan bir parti baraj civarlarında gezmekte 1999 daki çıkartılan kanunla Memurlarımızın kazanılmış hakları ellerinden alınmıştır.
    Cevapla
  • kemal özkök 12 yıl önce Şikayet Et
    seçimm. keşke sürekli seçim olsa. bu sayede memur alımları felan bi nebze olsun artıyor. vatandaş biraz rahat ediyor:)
    Cevapla
  • yorumlu yorum 12 yıl önce Şikayet Et
    futbolcu, memur için 35 yaş. 35 yaşındaki futbolcu 20 yaşındaki futbolcu kadar sahada hızlı koşamayacağından 35 yaşında jubile yapıyor...ancak memur adayları da aynen futbolcular gibi neden 35 yaşında jubile yapıyorlar anlamadım...
    Cevapla
  • mehmet28 12 yıl önce Şikayet Et
    YAPMIŞKEN 40 BARİ YAPSAYDINIZ. Yahu ben 36 yaşındayım sayın arınç 40 yapsaydınızda bende faydalansaydım kaçtı tren ..
    Cevapla
  • ilhan özsoy 12 yıl önce Şikayet Et
    Milletvekillerinde neden üst yaş sınırı yok?. Yani sayın bakan diyorsunuz ki 36 yaşındaysan sürün kardeşim. Sana iş miş yok. Neden? Çünkü sen yaşlısın. Bize genç memurlar lazım. 36 yıllık tecrubenin bizim için önemi yok mu demek bu? Neden 40 değilde 35 yaş. Yani şair yaş 40 yolun yarısı edermi demeliydi. Ama milletvekilliğine gelince yaş maş hikaye. 80 yaşında da olsan gençsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle