Sakıp Sabancı konserlerle anıldı

Merhum Sakıp Sabancı'nın vefatının 7. yıldönümünde düzenlenen anma etkinlikleri kapsamında, sevdiği şarkılardan oluşan bir konser gerçekleştirildi.

Sakıp Sabancı konserlerle anıldı
Sakıp Sabancı konserlerle anıldı
GİRİŞ 11.04.2011 11:28 GÜNCELLEME 11.04.2011 11:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sabancı Center’da düzenlenen konserde merhum Sakıp Sabancı’nın eşi Türkan Sabancı, kızları Dilek ve Sevil Sabancı, torunu Melisa Sabancı Tapan, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erol Sabancı, Suzan Sabancı Dinçer, Haluk Dinçer, Serra Sabancı, Sabancı Ailesi’nin diğer üyeleri ile Sabancı Topluluğu üst düzey yöneticileri hazır bulundu.

Rahmi Koç, Semahat Arsel, Hüsnü Özyeğin, Nezih Erdem, Ali Ağaoğlu, Erol Evgin, Orhan Gencebay’ın da aralarında bulunduğu iş, sanat ve bilim dünyasının önde gelen isimleri de törene katıldılar.

Sakıp Sabancı’nın eşi Türkan Sabancı ise konser öncesinde yaptığı konuşmada,  “Değerli varlığımız, sevgili eşim rahmetli Sakıp Sabancı’nın aramızdan ayrılışının yedinci yılında onun anısını yâd etmek için bir araya geldik.

Rahmetli Sakıp Sabancı, Türkiye’nin yarattığı yegâne değerlerdendi.  İşine olduğu kadar, ailesine, ülkesine, tüm Türkiye’ye gönülden bağlıydı. 

İçtenliği ve samimiyeti ile de çok sevdiği Türk halkının kalbinde çok özel bir yer edindi. Biz de ailesi olarak varlığını hep yanımızda hissediyoruz, aziz hatırasını yaşatmak için çabalıyoruz” dedi.

Türkan Sabancı’nın konuşmasının ardından, sanatçı Ahmet Özhan sahne alarak on iki eser seslendirdi. Konserin ardından Türkan Sabancı, Sakıp Sabancı’nın sevdiği şarkıları seslendiren Ahmet Özhan’a teşekkür plaketi verdi. 

Gecenin sonunda, merhum Sakıp Sabancı’nın dostları sahneye gelerek Eski Dostlar parçasını birlikte seslendirdiler. Güler Sabancı ve Erol Sabancı konser bitiminde koroyu ayakta alkışladılar.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • fatih teke 13 yıl önce Şikayet Et
    sakıp aga. sakıp aganın kemikleri sızlamıştır.insanlar ölünce dua bekler muzik notası degil
    Cevapla
  • teoman oraloglu 13 yıl önce Şikayet Et
    Sabancı ailesine bir tavsiye. Vefat eden biri için haram olan müzikle anma töreni olmaz.Bu tür gafletlerden uyanınız. Oraya sadece dua ve kuran okunursa ulaşır.Bu bir nasihattır.
    Cevapla