TT'den bin 200 yöneticiye eğitim

Gelecek nesillere yaşanabilir bir çevre bırakmak için kolları sıvayan Türk Telekom, Türkiye'den 1200 yöneticisiyle çevre ve iklim değişikliği konulu eğitim programı düzenledi.

TT'den bin 200 yöneticiye eğitim
TT'den bin 200 yöneticiye eğitim
GİRİŞ 10.04.2011 14:14 GÜNCELLEME 10.04.2011 14:14

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, iklim değişikliğine neden olan faktörler, küresel ısınmaya dur demek için yapılması gerekenler ve bu konuda şirketlere, Türk Telekom'a düşen sorumlulukların ele alındığı eğitim, 1200 Türk Telekom yöneticisinin bilinçli birer çevre savunucusu haline gelmesinde önemli bir rol üstlenecek.

İş süreçlerinde, ürün ve hizmetlerinde sürdürülebilir uygulamaları hayata geçiren Türk Telekom, karbon salınımını azaltmak üzere optimizasyona gidiyor. Türk Telekom, iş süreçlerindeki değişikliklerle karbon ayak izini küçültürken düzenlediği eğitimlerle yöneticilerinin ve çalışanlarının sürdürülebilir uygulamalara bağlılığını sağlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan Bozkurt, yönetici kadroya verilen çevre eğitiminin sadece Türk Telekom'un değil, telekomünikasyon sektörünün ve tüm çalışanların rolünü en etkili şekilde yerine getirmesi açısından önem taşıdığını belirterek, şunları kaydetti:

''Gelecek nesillere yaşanabilir bir çevre bırakma hedefiyle oluşturduğumuz iklim değişikliği ile mücadele stratejimiz kapsamında karbon ayak izimizi ölçüyor ve bunu düşürmek için iş süreçlerimizde sürdürülebilir uygulamalara yöneliyoruz. 1200 yöneticimizle düzenlediğimiz toplantı ile bu konudaki sorumluluklarımızı daha güçlü bir şekilde yerine getirmemizi sağlayacak dev bir kadroya sahibiz. 1200 kişi çevrenin kaderinde çok şey değiştirebilir. Dünyamızın geleceği için ibrenin iklim değişikliğinden sürdürülebilirliğe döndüğü bu sürecin aktörlerinden biri olmaya devam edeceğiz.''

AA