Hanımeller'den Tarsus Çöreği ve Kömbe

Hanımeller Tarsus Çöreği ve Kömbe çeşitleri ile yöresel kurabiye alternatiflerini tüketicileriyle buluşturdu.

Hanımeller'den Tarsus Çöreği ve Kömbe
Hanımeller'den Tarsus Çöreği ve Kömbe
GİRİŞ 04.04.2011 14:05 GÜNCELLEME 04.04.2011 14:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hanımeller’den Yöresel Kurabiye serisi: Tarsus Çöreği ve Kömbe

Hanımeller, bir ilke imza atarak bisküvi kategorisini yöresel tatlar ile zenginleştirdi

“Anne eli değmiş gibi” lezzetli ürünleriyle farklı bir tat yakalayan Hanımeller, kurabiye konusundaki uzmanlığını farklı bir alana daha taşıdı. Hanımeller büyük bir yeniliğe imza atarak yöresel tatları bisküvi kategorisinde piyasaya sunan ilk marka  oldu.

Hanımeller Yöresel Kurabiyeler; Kömbe ve Tarsus Çöreği ile portföyündeki geleneksel lezzetlerin yanı sıra yeni yöresel kurabiyeler ile ürün gamını daha da zenginleştirecek. Türkiye’de yaygınlaşmaya başlayan “yöresel tatlar” trendini kurabiye uzmanı lider marka olarak sahiplenerek farklı yörelere ait lezzetleri tüketicileriyle buluşturacak. 

Hanımeller Kömbe ve Tarsus Çöreği; tadı, ağızda dağılan yapısı ve şekliyle aynı o yörenin kurabiyeleri kadar lezzetli ve iddialı. Artık bu yöresel lezzetler tüm Türkiye’ye Hanımeller kalitesi ve güvencesiyle ulaşacak.

Klasik (çokodamla, fındıklı, asorti), Kurabiyem, Burma, Negrita, Un Kurabiyesi ve Tuzlu Kurabiye çeşitleri bulunan Hanımeller, ev yapımı lezzetinde kurabiyelerle ürün gamını genişletmeye devam edecek.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • mevhibe inal 12 yıl önce Şikayet Et
    Anne eli!. Lütfen HFCS mısır şurubu yerine, pancar şekeri, genleri ile oynanmış Soya unu yerine, doğal zebze proteini kullanın. Anne eli olduğunuzu iddia ediyorsanız, kardan zarar edin de, size güvenenlere mümkün olduğunca doğal gıda yedirin.
    Cevapla