WSJ Türkiye'nin büyümesi için ne dedi

ABD'nin ekonomi çevrelerinin gazetesi Wall Street Journal (WSJ), Türk ekonomisinin 2010 yılının son çeyreğindeki büyüme rakamını böyle değerlendirdi.

WSJ Türkiye'nin büyümesi için ne dedi
WSJ Türkiye'nin büyümesi için ne dedi
GİRİŞ 31.03.2011 17:56 GÜNCELLEME 31.03.2011 17:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD'nin ekonomi çevrelerinin gazetesi Wall Street Journal (WSJ), Türk ekonomisinin 2010 yılının son çeyreğinde yüzde 9'dan fazla büyüdüğünü ve bu güçlü büyüme rakamlarının seçimlerde hükümete avantaj verdiğini yazdı.

Gazetenin internet sayfasında yer alan haberde, bugün açıklanan büyüme rakamlarının beklentilerin ötesine geçtiği, Türkiye ekonomisinin 2010 yılı son çeyreğinde yüzde 9,2 oranında büyüyerek pazarlarda beklenen 7,4 oranını fazlasıyla geride bıraktığı belirtildi.

Güçlü büyüme rakamlarının, 12 Haziran'daki seçimlerde 3. kez seçilmek isteyen hükümete avantaj verdiği kaydedilen haberde, AK Parti'nin büyük oranda ekonomideki başarısı nedeniyle seçimleri kazanmasının beklendiği ifade edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • ilhan aşkın 13 yıl önce Şikayet Et
    elhamdulillah devam inşallah. ancak, sayın editöre bir mesajım var. önceki versiyonda yapmış olduğumuz tüm yorumları toplu halde yazının üzerine tıklayarak görme imkanına sahiptik. hatta diğer yorumcularıda bu şekilde takip edebiliyorduk. yaptığımız yorumları okuyarak kendimizide böylece denetliyorduk. ikinci bir uyarı. siteyi hiç beğenmedik. eskisi daha hızlı, daha anlaşılır ve daha pratikti. ya siz stenizi değiştirin. yada ben sitemi değiştireceğim.
    Cevapla
  • Kdz Ereğli 13 yıl önce Şikayet Et
    Daha çok büyütyeceğiz Allah'ın izniyle. Allah Erdoğanın Yar ve Yardımcı'sı olsun bize yeter inşaAllah
    Cevapla