Unilever kapısını gençlere açıyor

Unilever, üniversite öğrencileri için bu yıl 5. ‘sini düzenlediği Bizztrip2Unilever ile iş dünyasına atılacak gençlerin gerçek bir profesyonel deneyim yaşamasını sağlıyor.

Unilever kapısını gençlere açıyor
Unilever kapısını gençlere açıyor
GİRİŞ 31.03.2011 15:29 GÜNCELLEME 31.03.2011 15:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Üniversite öğrencileri için gerçek iş deneyimi:Bizztrip2 Unilever5

İş dünyası ve gençlerin değişimine liderlik etmeyi amaçlayan Unilever, üniversite öğrencileri için bu yıl 5. ‘sini düzenlediği Bizztrip2Unilever ile iş dünyasına atılacak gençlerin gerçek bir profesyonel deneyim yaşamasını sağlıyor.

Unilever İnsan Kaynakları Departmanı’nın her yıl düzenlediği “iş gezisi” temalı Bizztrip2Unilever, bu yıl diğer yıllardan farklı olarak 1 ve 2 Nisan tarihlerinde, tam iki gün boyunca sürecek.

Türkiye’nin farklı üniversitelerinden gelen öğrenciler, Unilever Merkez Ofisi’nde vaka analizleri yapmanın yanı sıra Algida Dondurma Fabrikası’na yapılacak olan gezi programına da katılacaklar.

Bu yıl 5.’si gerçekleştirilecek Bizztrip2Unilever‘e katılan gençler, Yönetim Kurulu üyeleri başta olmak üzere üst düzey yetkililer ve işe yeni başlamış Management Trainee’ler (MT; Yönetici Adayları) ile tanışma ve onların deneyimlerine ortak olma fırsatı yakalayacaklar.

Unilever, kendi Kariyer Günü olan bu etkinlik ile iş dünyasına atılacak gençlere Merkez Ofisi ve Algida Dondurma Fabrikası’nda Unilever’lilerle iki gün geçirme ve vaka çalışmalarında yer alma imkânı sunacak.

Unilever’in Kapısı Gençlere Açık

Faaliyet gösterdiği gıda, kişisel bakım ve ev temizlik kategorilerinde Asya, Afrika, Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi içinde “yönetim üssü” konumunda olan, geliştirdiği sistemler ve bilgi birikimini diğer ülkelere aktaran Unilever Türkiye, kariyer etkinlikleri konusunda da geliştirdiği özgün yaklaşımlarla her zaman farklı projeleri hayata geçirmeyi ilke ediniyor.

Unilever Türkiye İnsan Kaynakları Departmanı tarafından ilki 2007 yılında düzenlenen Bizztrip2Unilever etkinliği, bireysel çözümler arayan, deneyerek öğrenmek isteyen gençlere Unilever markalarını, çalışma stilini ve Unilever dünyasını yakından tanıtmak üzere hayata geçirildi.

Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen bu özel güne katılmak için, bu yıl www.unilever.com.tr internet sitesine başvuru yapan 3. ve 4. sınıf öğrencileri arasından 120’si seçildi.  Unilever’in misafir edeceği öğrenciler Bizztrip2Unilever 5 ile hem iş dünyası hakkında bilgi edinecek, hem de gönüllerince eğlenecekleri bir gün geçirecekler. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Tolga 12 yıl önce Şikayet Et
    BU NE BİÇİM TARİH. 1 Nisan ve 2 Nisan yahu 2 Nisan ve 3 nisan'da aöf sınavları var tarihleri biraz daha ilerde olsa bende başvuru yapacaktım. Açık Öğretim okuyanlar gelmesin diye yapmışlar resmen
    Cevapla