Pegasus'tan yeni yurt içi hat!

Pegasus Hava Yolları'ndan yapılan yazılı açıklamada, yurt içi ve yurt dışı hatlardaki büyümesini hızla sürdüren Pegasus Hava Yolları'nın tarifeli seferlerine bir yenisini daha eklediği kaydedildi.

Pegasus'tan yeni yurt içi hat!
Pegasus'tan yeni yurt içi hat!
GİRİŞ 30.03.2011 13:30 GÜNCELLEME 30.03.2011 13:30

Pegasus Hava Yolları, Sivas'a uçuş başlatıyor.

Pegasus Hava Yolları'ndan yapılan yazılı açıklamada, yurt içi ve yurt dışı hatlardaki büyümesini hızla sürdüren Pegasus Hava Yolları'nın tarifeli seferlerine bir yenisini daha Sivas uçuşları ile eklediği kaydedildi.

Pegasus Hava Yolları'nın Sivas'ı da uçuş noktalarına ekleyerek 1 Mayıs'tan itibaren yurtiçi ve yurtdışı destinasyon sayısını 19 ülkede 45 noktaya yükseltmiş olduğu ifade edildi. Türkiye'nin en genç filosu ile seferlerine her gün bir yenisini daha eklediği kaydedilen Pegasus Hava Yolları'nın, 1 Mayıs'ta başlayacak Sivas uçuşlarının biletlerinin vergiler dahil 69.99 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu açıklandı.

Pazartesi, çarşamba, pazar günleri İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan sabah 06.20'de, salı ve perşembe günleri ise saat 20.00'de hareket edecek Pegasus uçaklarının, Sivas Havalimanı'ndan da pazartesi, çarşamba, pazar günleri sabah saat 08.00'de, salı ve perşembe günleri de 21.40'ta İstanbul'a hareket edeceği bildirildi.

KAYNAK: AA