Hasan Baba'nın Apaçi Dansı 6 milyon izlendi! VİDEO

Hasan Baba'nın evinin salonunda yaptığı Apaçi Dansı geçen haftalarda internette en fazla izlenen videolar arasında yer alarak, YouTube ve GoogleBlogspot'taki izlenme oranıyla yükselen trendler arasına girdi.

GİRİŞ 21.03.2011 16:18 GÜNCELLEME 21.03.2011 16:18
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

''Apaçi Dansı Hasan Baba'' adlı video, YouTube'a 20 Şubat'ta yüklendi. Video şu ana kadar yaklaşık 6 milyon kez izlenirken, videoyu 50 bine yakın kişi beğendi.

Hasan Baba'nın 1 dakika 20 saniyelik ''apaçi dansı'', izlenme oranları dolayısıyla YouTube ve GoogleBlogspot'da yükselen trendlere girdi.

YouTube Trends'te, videonun 25 Şubat'a kadar çoğunlukla Almanya ve Türkiye'den olmak üzere birkaç bin kez izlenirken, son günlerde Avrupa, Arjantin ve ABD'den milyonlarca kişi tarafından görüntülendiği bilgisine yer verildi.

YouTube Trends'te ayrıca, bir açıklamaya göre ''apaçi'' tarzının adını Kızılderililerden alan bir Türk altkültürü olduğuna ve en azından bir YouTube kullanıcısının, ''bu dansın sadece Türkiye'den komik bir dans olduğunu'' belirttiğine değiniliyor. Türkiye'den kullanıcıların siteye yükledikleri ''apaçi dansı''nın örneklerinden bir playliste de yer veriliyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • murat saygıner 13 yıl önce Şikayet Et
    görürsün..... ölümde var hasan babaaaa............
    Cevapla
  • Batu Tan 13 yıl önce Şikayet Et
    Bende onu merak ediyordum... He zaten bende haber7ye hasan babanın videosu bakalım ne kadar tıklanmış diye merak ettiğimden giriyordum zaten.. bırakın Allah aşıkna yaa.. kalite kalite... çıtayı düşürmeyin.. banane yada kime ne hasan baba kaç kere tıklandığından kimi ne ilgilendirir onuda yazında da bari haber değeri var mı yokmu bizde anlayalım!!!! hiç yakıştıramıyorum hiç..
    Cevapla
  • Nadia Comenachee 13 yıl önce Şikayet Et
    youtube. hasan ı filan bırakında, lütfen youtube da - emerson baby - diye aratın ve ilk çıkan bebek videosunu izleyin akşam akşam yüzünüze renk gelsin :))
    Cevapla