Ceyda Erem: CPI fuarı ses getirecek

CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, tüm sektör temsilcilerinin desteğiyle düzenlenecek Collection Premiere İstanbul (CPI) fuarının dünyada ses getirecek bir fuar olacağını söyledi.

Ceyda Erem: CPI fuarı ses getirecek
Ceyda Erem: CPI fuarı ses getirecek
GİRİŞ 04.03.2011 16:37 GÜNCELLEME 04.03.2011 16:37

İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) ve CNR Holding Türkiye tarafından düzenlenen, Collection Premiere İstanbul (CPI) fuarı 22-24 Eylül 2011'de CNR Expo Fuar Merkezinde gerçekleştirilecek.

CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, fuara ilişkin düzenlenen basın toplantısında, bundan sonra hazır giyim fuarlarının tek bir çatı altında düzenleneceğini belirterek, ''Tüm sektör temsilcilerinin desteğiyle düzenleyeceğimiz CPI Fuarı dünyada ses getirecek bir fuar olacak'' dedi.

İHKİB Başkanı Hikmet Tanrıverdi de Türkiye'nin adına yakışır bir moda fuarına kavuşacağını ifade etti.

Sektörün tüm unsurlarını arkasına alan CPI Fuarı'nın Türk modasının dünyaya açılan yeni ve en önemli yüzü konumunda ilerlemeye devam edeceğini vurgulayan Tanrıverdi şunları kaydetti:

''Bu yıl sonuna dek 17 milyar dolarlık hazır giyim ihracatı hedefleyen Türkiye'nin en büyük sektörünün temsilcileri olarak, CPI'ı çok daha farklı bir kulvara taşıyacak olan anlaşmaya imza atıyoruz.

Türk fuarcılık sektöründe önemli bir birikim ve altyapıya sahip olan CNR Fuarcılık ile vardığımız anlaşmayla geçen yıl ilkini düzenlediğimiz CPI, çok daha güçlü bir kimliğe kavuşacak.

İstanbul Fashion Week ile eş zamanlı olarak düzenlenen CPI, dünya moda takvimindeki yerini aldı. Şu ana kadar aralarında Almanya, İtalya, Hollanda, İspanya ve Fransa'nın da yer aldığı pek çok ülke, CPI'a ülke düzeyinde katılacağını bildirdi.''

Verilen bilgiye göre, fuara katılmak için 30 Alman, 7 Fransız firması başvuruda bulundu.

KAYNAK: AA