Expo'da daire fiyatına motosiklet

Euroasia Motobike Expo Fuarı kapılarını üçüncü kez meraklılarına açtı. 145 firmanın boy gösterdiği fuarın gözdesi ise daire fiyatına satılan 54 bin euroluk Harley Davidson CVIO Road Glide Ultra oldu.

Expo'da daire fiyatına motosiklet
Expo'da daire fiyatına motosiklet
GİRİŞ 25.02.2011 14:42 GÜNCELLEME 25.02.2011 14:42

Ekrem Öztürk'ün haberi

Motosiklet Endüstrisi Derneği (MOTED), Motosiklet Sanayicileri Derneği (MOTODER) ve Bisiklet Endüstrisi Derneği (BİSED) desteğiyle düzenlenen motosiklet, bisiklet ve aksesuarları fuarı Euroasia Motobike Expo'nun üçüncüsü Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in katılımıyla açıldı. Yerli ve yabancı 145 firmanın katıldığı fuara, 80 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor. Motosiklet ve bisikletlerin yanı sıra kasklar, sürücü giysileri, gözlükler, montlar, eldivenler, özel yağlar ve katkı maddeleri de sergileniyor.

TÜRKİYE'DE 4 KİŞİDE VAR

Fuarın en gözde motosikleti 54 bin euro (120 bin TL) değeriyle Harley Davidson'un CVIO Road Glide Ultra modeli oldu. Senede 999 adet üretilen ve Türkiye'de geçen yıl sadece 4 tane satılan bu motorun en önemli özelliği el emeği motorlar olması ve bütün parçaların 1 teknisyen tarafından birleştirilmesi. Aynı zamanda alttan ısıtması ve ses sistemi de bu motosikleti diğerlerinden ayıran temel özelliklerden biri.

ÜNLÜ FİRMALAR BİRARADA

Bu yıl ki fuarda dünya devi markalar bir araya geliyor. Pazar gününe kadar açık kalacak olan fuarda Harley Davidson, Suziki, Honda, BMV, Yamaha, Salcano, Vespa, KTM, Ducati'nin yeni modellerin lansmanı yapılacak. Dünya pazarında yer alan yerli markalar da fuarda yerlerini alacaklar.

YENİ ŞAFAK