Devlet Bakanı Ali Babacan, Davos'ta!

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan Davos'ta, BM Genel Sekreteri Ban Ki Moon başkanlığındaki, Küresel Sürdürülebilirlik Yüksek Düzeyli Çalışma Grubu'nun geniş kapsamlı çalışma toplantısına katıldı.

Devlet Bakanı Ali Babacan, Davos'ta!
Devlet Bakanı Ali Babacan, Davos'ta!
GİRİŞ 28.01.2011 14:39 GÜNCELLEME 28.01.2011 14:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış


Babacan geçen yıl, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Ban Ki Moon tarafından, küresel sürdürülebilirlik yüksek düzeyli çalışma grubuna seçilmişti.

Edinilen bilgiye göre, geniş kapsamlı çalışma toplantısında, küresel sürdürülebilirliğin bundan sonraki çalışması ve yol haritası ele alındı.

BM Genel Sekreteri Ban Ki Moon tarafından, dünyadaki çevre kirliliği ve yeşil kalkınma ile ilgili büyük düşünecek ve pratik çözümler üretmek amacıyla oluşturulan ''Küresel Sürdürülebilirlik Yüksek Düzeyli Çalışma Grubu''nda Türkiye'den Ali Babacan da yer alıyor.

Çalışma Grubu, çevreye zarar vermeden, sürdürülebilir küresel kalkınma ve yoksullukla mücadele konularında ağırlıklı olarak çalışacak.

Üst düzey Çalışma Grubu, BM'nin, 21. yüzyılda düşük karbon seviyesine ulaşılması planını da amaçlıyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • selim_yıldırım 13 yıl önce Şikayet Et
    saçmalayın. kardeşim saçma sapan yorum yapmayın sayın başbakan bir daha davosa gelmem dedi türkiye cumhuriyetinin davosa gitmeyeceğini söylemedi kendimiz idış dünyadan bu kadarda soyutlamayalım helal olsun başbakana gitmem dedi restini çekti birdaha da gitmedi bütün devletlerin başbakanı giderken bizim başbakan yardımcımız gitti bu bir itibardır hadi bakalım seçecek başka adam varsa seçelim boş boş konuşmayın
    Cevapla
  • İlyas 13 yıl önce Şikayet Et
    İşte Davos Fosu. Başbakan bir daha gelmem dediği davosa kendini temsil etmesi için ali babacanı gönderdi.nerde kaldı orada söylenen sözler.hepsi bires koskoca yalndı şimdi ortaya çıktı.hala göremeyenler ithf olunur
    Cevapla