YSK, 400 bin adet “Evet” mührü alacak

YSK, 400 bin adet “Evet” mührünü iç piyasadan ihale yoluyla satın alacak. İhaleye katılım için tekliflerin 25 Ocak tarihine kadar Kurul’a bildirilmesi gerekiyor.

YSK, 400 bin adet “Evet” mührü alacak
YSK, 400 bin adet “Evet” mührü alacak
GİRİŞ 13.01.2011 12:02 GÜNCELLEME 13.01.2011 12:02

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü’nün ürün alım ilanı Resmi gazetede yayınladı. Buna göre, YSK’nın ihtiyacı doğrultusunda 400 bin adet “Evet” mührünün açık teklif usulü iç piyasadan satın alınacağı bildirildi. Ancak ihaleye teklif verecek olan firmaların, şartname bedeli olan 140 TL’yi ofis veznelerinden birine veya ofis banka hesabına yatırmaları gerekiyor. Teklifler, 25 Ocak günü, saat 12.00’ye kadar Genel Müdürlükte bulundurulacak. Geç gelen teklifler ile postadaki gecikmeler ise dikkate alınmayacak. Teklif mektuplarının, son teklif verme günü saat 14.00’de evvela dış zarfları açılacak, dış zarf muhteviyatına göre tekliflerinde noksanlık bulunmayan firmaların iç zarfları da açılacak. Gerekli görülmesi halinde firmalar hakkında mali ve teknik yönden yeterlilik araştırması yaptırılacak.

Teklifler, ihaleye esas ticari şartnamenin 7. maddesinde belirtilen şartlarla iç zarfların açılmasını müteakip en az 30 gün opsiyonlu olacak. İhale konusu malzemenin tamamı için teklif verilecek olup, kısmi teklifler değerlendirilmeyecek.

Teklif edilen bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere istekliler tarafından belirlenecek tutar da en az 6 ay süreli geçici teminat verilecek.

KAYNAK: ANKA