Ağrı çiftçiye faizsiz kredi

Denizbank Ağrı Şubesi ve Ağrı Pancar Ekicileri Kooperatifi arasında yapılan protokol ile çiftçilere tarımsal destek kredisi sunuldu.

Ağrı çiftçiye faizsiz kredi
Ağrı çiftçiye faizsiz kredi
GİRİŞ 10.01.2011 14:53 GÜNCELLEME 10.01.2011 14:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Protokol ile Ağrı çiftçisine 5 ay süre ile faizsiz destek kredisi sağlanacak.Denizbank Ağrı Şubesi tarafından pancar ekicileri için destek protokolü imzalandı.

İmza törenine, Ağrı Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Evliyaoğulları, Kooperatif Müdürü Mustafa Kemal Ağdağlı, Denizbank Başkent Bölge Müdürü Mustafa Şahan, İşletme ve Tarım Bankacılığı Bölge Şefi Didem Alp katıldı.

Törende konuşan Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Evliyaoğulları, Ağrı ve Iğdır bölgesinde 54 bin çiftçi bulunduğunu belirtti.

Evliyaoğulları, bu illerin 5 ay süre ile faizsiz kredi kullanabileceğini ve 300’e yakın tarım aletinin alımına büyük katkı sağlayacağını dile getirdi.

Denizbank Başkent Bölge Müdürü Mustafa Şahan ise yapılan protol sayesinde bankalarının tarıma büyük destek olacağını dile getirerek, “2003 yılından bu yana ülke genelinde 400 bin çiftçiye destek olduk.

Ziraat Bankası’ndan sonra yüzde 25’lik bir dilimle Türkiye’de tarıma destek oluyoruz. Bugün yapılan protokol ile Ağrı çiftçisine 5 ay süre ile faizsiz destek kredisi sağlayacağız.

Bu vesile ile yapılan protokolün başta ülke tarımı olmak üzere Ağrı’ya hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • ahmet 13 yıl önce Şikayet Et
    hapı yuttu ağrılı. deniz şöyle bir elinden tutu mu kolunu zor kurtarırsın.ağrılı hapı yuttu.denizin üretci kartını kartını kullananlara bir sorsunlar.
    Cevapla