İzmir'de 'Hediyelik Eşya Fuarı' açıldı

Souvenir 2010 İzmir 21. Hediyelik Eşya Fuarı, Kültürpark Fuar binalarında açıldı.

İzmir'de 'Hediyelik Eşya Fuarı' açıldı
İzmir'de 'Hediyelik Eşya Fuarı' açıldı
GİRİŞ 17.12.2010 13:33 GÜNCELLEME 17.12.2010 13:33

Gençiz Fuarcılık tarafından düzenlenen açılış töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, fuarın katılım ve ziyaretçisiyle İzmir'e hareket getirdiğini, toplumun tüm kesimlerine hitap etmesi nedeniyle her yaş ve gelir grubundan ziyaretçisi bulunduğunu belirtti.

Fuarı bir lunaparka benzettiğini dile getiren Aydoğan, hem ailelerin hem firmaların buradaki faaliyetten memnun kaldığını, ayrıca bir çok yörenin el sanatlarıyla kendisini tanıtmasına imkan tanındığını ifade etti.

Vali Yardımcısı Nevzat Ergün ise turizmde büyük hedefler koyan İzmir için hediyelik eşya sektörünün de önemini artırdığını kaydetti.

İzmir Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu da Souvenir Fuarı'nın kentte halk tarafından en iyi takip edilen fuarlar arasında yer aldığına dikkati çekti.

11 bin metrekare alanda 198 firmanın katılımıyla açılan fuarda ahşap aksesuar, antika hediyelik eşyalar, bijuteri, çiçek, deri ve tekstil aksesuarları, elektronik eşyalar, ev tekstili, gümüş aksesuarlar, kitap, kozmetik ve zücaciye ürünleri satışa sunuluyor.

Giriş fiyatının 1.5 lira olarak belirlendiği fuarın 31 Aralık gününe kadar saat 11.00-22.00 arasında gezilebileceği ifade edildi.

KAYNAK: AA