TOKİ Ankara'da, 381 TL taksitle konut satacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlıgı'nca, Ankara Yapracık Toplu Konut Uygulaması kapsamında 250 adet konut, kurasız açık satış kapsamında satışa sunulacak. Bankaya erken gelen istediği daireyi kurasız, çekilişsiz alabilecek.

TOKİ Ankara'da, 381 TL taksitle konut satacak
TOKİ Ankara'da, 381 TL taksitle konut satacak
GİRİŞ 04.12.2010 13:21 GÜNCELLEME 04.12.2010 13:21
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara-Eskişehir yolu üzerindeki Yapracık'ta toplu konut uygulaması kapsamında en düşük fiyatı 60.000 TL olan ve 381 TL'den başlayan taksitlerle "ev sahibi" olma imkanı sunuyor.

Ankara Yapracık Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube, Bilkent Şubesi olacak.

Açık satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 6 Aralık-31 Aralık 2010 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

Kira öder gibi kendi evinizin taksitlerini ödeyerek ev sahibi olacağınız bu projede en düşük konut fiyatı 60 bin TL, söz konusu konutlara 120 ay vade ve 381 TL'den başlayan taksitlerle sahip olmak mümkün!
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 5
  • Süleyman Yüksel 13 yıl önce Şikayet Et
    İşin İç Yüzü Öyle Değil !!!. Millete 381 diyorlar millet hesap ediyo ev 60-70e gelir dio ama hiç öyle değil valla... 6 ayda bir zam geliyor ve senin 60-70 die hesapladıgın ev sana 150bin lirayı buluyor... Bu TOKİ tamamen bir aldatmaca aldıgımıza alacağımıza pişman olduk... satabilsek hemen satacazda alacak AKILLI insanı bulamadık :) 3 yıldır ödüyorum bankaya sorduk ne kadarı düştü anaparanın die daha ne düşmesi dio gelen zamlardaki farkı ödüyosun dio. 5-6 sene sonra bin lirayı bulacak taksit... Allah büyüktür ne yapalım...
    Cevapla
  • İsmail Özgün 13 yıl önce Şikayet Et
    sosyal devlet iste bu. ne olurdu zenginlesen muteahhitlerimiz de buna katkida bulunsa? gozunu para hirsi burumus gokdelen insa yarisina girmis muteahhitlerimiz yuksek karlarinin bir kismini bu tur sosyal yardimlara ayirmali. bedava versinler demiyorum.dusuk fiat uzun vadede cogu kisi ev sahibi olabilir.herseyi devletten beklemek de yanlis.barinak ihtiyaci en temel ihtiyaclardan birisi. bu sorun cozulurse herkes huzur icinde yasar
    Cevapla
  • Hidayet KÜÇÜKBIÇAKCI 13 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik Ediyorum. Çok güzel bir şey bu. Geliri düşüp seviyedeki insanlar için bulunmaz bi nimet bu Toki. Devamı gelir inşallah. Şimdiden alanlara hayırlı olsun...
    Cevapla
  • Salih Burak 13 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Bodur. Sende haklısın ama ben bir inşaatçı olarak söylüyorum kolay değil yavaş yavaş .
    Cevapla
  • Mehmet Bodur 13 yıl önce Şikayet Et
    NİÇİN 250?. Yapsanıza şöyle 250 bin de ev sahibi olmayan vatandaş kalmasa...
    Cevapla