Süper Loto 14 milyon lirayı aştı

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen ve 8 haftadır devreden Süper Loto'nun ''süper'' ikramiyesi vatandaşların hayallerini süslerken, bayiler önünde kuyruklar oluşmasına yol açtı.

Süper Loto 14 milyon lirayı aştı
Süper Loto 14 milyon lirayı aştı
GİRİŞ 23.11.2010 17:06 GÜNCELLEME 23.11.2010 17:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Loto'da, geçen hafta 6 bilen çıkmayınca devreden 13 milyon 390 bin lira tutarındaki ikramiyenin 18 milyona ulaşmasının beklenmesi, şans oyununa ilgiyi artırdı. Kemeraltı Çarşısı girişindeki bayide ''şanslarını deneyen'' İzmirliler, ikramiyenin ''süper'' rakamlara ulaştığını kaydetti.

Emekli öğretmen Şükran Akyer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sıkça şans oyunu oynamadığını, ancak bu haftaki büyük ikramiyenin çok yüksek olması nedeniyle Süper Loto oynadığını söyledi. ''Öğretmen olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü şansına oynadığını'' kaydeden Akyer, ''Eğer ikramiye bana çıkarsa kız öğrenci yurdu ve sağlık yurdu yaptırmayı istiyorum. Parayı kendim için değil, halkım için değerlendireceğim'' diye konuştu.

İnşaat işiyle uğraşan Hasan Koyun ise ikramiyenin ''süper'' olduğunu, kendisi için hayal edemeyecek kadar büyük rakamlar olduğunu kaydetti. Koyun, 6 bilmesi halinde kazanacağı parayla gezmek istediğini, hayır da yapmak istediğini aktardı.

Ev hanımı Nevin Kara da her hafta bir kaç liralık şans oyunu oynadığını, bu hafta da 2 liralık Süper Loto oynadığını anlatarak, şöyle konuştu:

''Şansım yok, ama On Numara'dan 6 tutturdum, oradan aldığım parayla da Süper Loto oynadım, şansı ona devretsin diye. İkramiye büyük, inşallah çok kişiye çıkar. Borçlulara, ihtiyacı olana çıksın. Hayalim çok, önce borçlarımı ödeyeceğim, sonra borcu olanlara yardım edeceğim.''

-14 MİLYONU AŞTI-

Bayi işleten Özgür Çetin, Süper Loto'ya ilginin bu hafta arttığını, özellikle perşembe günü yoğunluğun çok olacağını düşündüğünü belirtti. Büyük ikramiyenin 14 milyon 359 bine ulaştığını bildiren Çetin, vatandaşların genelde 3-5 liralık oynadığını, 50-100 liralık Süper Loto oynayanların da olduğunu kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Ali 38 13 yıl önce Şikayet Et
    Haram olduktan sonra isterse 14 milyar tl versinler. Tenezzül bile etmem.
    Cevapla