Dünyanın en ucuz cep telefonu satışta

Dünyanın önde gelen GSM operatörlerinden olan Vodafone, dünyanın en ucuz cep telefonu modelini, Katar'da hizmete sundu. 1,4 milyon nüfusu olan Katar'da Vodafone'nun 465 bin abonesi var.

Dünyanın en ucuz cep telefonu satışta
Dünyanın en ucuz cep telefonu satışta
GİRİŞ 01.05.2010 00:04 GÜNCELLEME 01.05.2010 00:04
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

GSM operatörü Vodafone, maliyeti sadece 16 dolar olan dünyanın en ucuz cep telefonu modelini, Katar'daki müşterilerinin beğenisine sundu.

Şirket tarafından yapılan açıklamada, Vodafone 150 (VF 150) model telefonun, 24 ay yenisiyle değiştirme garantisine sahip olduğu belirtildi. Vodafone Katar Ticari İş Ünitesi başkanı Said Daniel Huran, VF 150 modelinin piyasaya sunulmasıyla birçok insana mobil teknolojiden ilk defa yararlanma fırsatı verdiklerini söyledi.

Cep telefonlarının fiyatının, artan sosyal değere sahip mobil hizmetlere ulaşma ve faydalanma önündeki en büyük engellerden birisi olduğunu söyleyen Huran, VF 150'yi kullanan müşterilerin mobil toplumun bir parçası haline geleceğini kaydetti.

VF 150, ses ve SMS hizmetlerinin yanısıra mobil ödeme hizmeti de sunuyor. Telefonun diğer özellikleri arasında mini USB bağlantısı, alarm, ışık, hesap makinesi, iki oyun, 100 girişe kadar adres defteri ve kur hesaplayıcısı bulunuyor. Vodafone Katar, geçen hafta ülkedeki müşteri sayısının 465 bine ulaştığını açıkladı.

Körfez ülkelerinden doğalgaz zengini Katar'ın nüfusu 1.4 milyonu buluyor ve toplam nüfusun en az üçte ikisini özellikle Asya ülkelerinden gelen işçiler oluşturuyor. Vasıfsız inşaat işçileri ayda ortalama en fazla 300 dolar para kazanabiliyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 8
  • Yusuf Alioğlu 13 yıl önce Şikayet Et
    Burası Türkiye. Dünyanın en zengin ülkesine dünyanın en ucuz elfonunu sunan vodafone müşteri hizmetleri kanalıyla halkı kandırıyor 3g diye EDGE (GPRS) satıyor 18-24 ay taahhütle esir ederek haraca bağlıyor. Bir ALLAHIN kulu bunlara dur diyemiyor halkın sömürülmesine izin veriyor. Bunları denetleyen kurum adeta haklarını svunan kurum görevi yapıyor tıpk BDDK olduğu gibi. Bu kurumda çalışanların hesap numaralarını kontrol altına alın olurya yanlışlıkla hesaplarına maaş falan yatmasın
    Cevapla
  • veli guvendi 13 yıl önce Şikayet Et
    Başka ülkeler ile kıyaslamayın... Bizim ülkemizde ithal edilen bir cep telefonuna en az 70-80 tl vergi var..radyolu cihazlara da trt bandrolu vergisi..120 lira ya satılan bir cep telefonunun 70 lirası vergidir.
    Cevapla
  • asperlin 13 yıl önce Şikayet Et
    Sadece Cep Telefonu!?. Vodafon ! Akıllı O görülen cep telefonundan ! 6 usd en aşağı kazancı var !!! kimseyi düşündüğünden degil vodafonun! Çin de gördüğünüz cep telefonu Sadece ve sadece 9 usd !!! !! evet yanlış okumadınız !! eee şimdi düşünelim Çinden en güzel günler Türkiyem için Saygılarımla Ali asperlin@hotmail.com
    Cevapla
  • Tahir özçelebi 13 yıl önce Şikayet Et
    Matah değil. Vodafoneun telefonları kaliteden uzak,kullanışsız ve uyduruk cihazdır. Cep telefonu bayisi olarak "uzak durulmalı" diyorum. 24 ay garanti de hikaye.Arıza yaptığı zaman tamir edilemiyor.şarj cihazınız kaybolsa veya arızalansa yenisini bulamıyorsunuz, telefonu değiştirmeniz gerekiyor. Böyle reklamlara kanmayın.
    Cevapla
  • mesut çakıroğlu 13 yıl önce Şikayet Et
    gerek yok. bu vodafon sanırım petrol zengini bir ülkede 16 dolarlık kütük gibi -resme göre yazıyorum- teklefonu kim neden alsın hepsinde iphone var zaten gitsin hindistana yada çine gerci çinde bedavadır herhalde :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle