Vodafone'dan yeni tarife: 'Cep Özgür'

Vodafone'un gençler için ''Cep Özgür'' tarifesini çıkardığı bildirildi.

Vodafone'dan yeni tarife: 'Cep Özgür'
Vodafone'dan yeni tarife: 'Cep Özgür'
GİRİŞ 16.01.2010 12:29 GÜNCELLEME 16.01.2010 12:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Vodafone'un yaptığı yazılı açıklamada, GSM Operatörünün ''Cep Özgür'' tarifesi ile ayda 150 kontör yükleyen gençlerin, 2 kontöre arkadaşlarıyla istediği kadar konuşabileceği, günde 1 ücretli SMS'e her yöne 100 SMS kazanabileceği ifade edildi.

25 yaş altındaki gençlerin Cep Özgür tarifesi sayesinde cep telefonları ile ücretsiz Facebook'a girebilecekleri, Vodafone Messenger ile Windows Live ve Yahoo Messenger'a ücretsiz bağlanabilecekleri belirtildi.

Yeni tarifeyi değerlendiren Vodafone Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt, şunları kaydetti:

''Vodafone olarak aldığımız bütün kararların odağında müşterilerimiz vardır. Onları dinler, ihtiyaç ve beklentilerini anlar, bunları karşılarız. Bu yaklaşımımızın son örneğini gençler için verdik. Onları çok iyi anladık ve ihtiyaçlarını karşılayan bir tarife sunduk.

Gençler teknolojiyi yakından takip ediyorlar. 3G teknolojilerini de hızla benimsiyorlar. Hazırladığımız tarife onları özgürleştiriyor ve çok uygun maliyeti ile ekonomik katkı yapıyor.

Cep Özgür için hazırlanan reklam filminde Vodafone'un gençlere nasıl kulak verdiği ve onların istediklerini nasıl yerine getirdiği vurgulanıyor. Bir genç, filmin yönetmenine isteklerini anlatıyor ve Vodafone da bunları yerine getiriyor.

Hizmet anlayışımız bir reklam esprisi içinde gayet net bir şekilde ortaya konuluyor. Vodafone Türkiye bu hizmet anlayışını sürdürecek ve müşteri memnuniyetini sürekli artırarak büyümeye devam edecektir.'' 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • sametsazak71 14 yıl önce Şikayet Et
    vodafone. ya bu vodafone cep özgür tarifesi kaç yaş arası kabul ediyor yani ben bu tarifeye geçmek için en az kaç yaşında olmalıyım
    Cevapla