Fiyat düşüren Philip Morris'ten yeni zam

Geçtiğimiz günlerde fiyatlarını büyük oranda düşüren sigara üreticisi Philip Morris, yeniden fiyat düzenlemesine gitti ve zam kararı aldı. İşte yeni düzenlemeyle Marlboro'nun satış fiyatı.

Fiyat düşüren Philip Morris'ten yeni zam
Fiyat düşüren Philip Morris'ten yeni zam
GİRİŞ 12.01.2010 00:17 GÜNCELLEME 12.01.2010 00:17
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Philip Morris Sabancı Sigara ve Tütüncülük Sanayi ve Ticaret A.Ş (Philsa), bazı ürünlerde yaptığı indirimi yukarı yönde revize etti.

Firmadan yapılan yazılı açıklamada, 5,75 lira olan Marlboro Uzun ile 5,50 lira olan Marlboro Kısa'nın fiyatının yeniden 7 liraya yükseltildiği duyuruldu.

AA

YORUMLAR 43
  • hakkı Sert 14 yıl önce Şikayet Et
    İçmeye devam.. İçin için aferin. 40 yıl daha ölmezsiniz, ölene kadar için. Günde en az 2 paket için. 7*2*365*40=204 bin liraya marlboro için. 4*2*365*40=122 bin liraya en ucuzu hangisiyse onu için. Ölüncede miras yerine dumanını üflersiniz çocuklarınıza. Hatta çocuklarınızda içisin size bakıp. Torunlarınıza üflersiniz dumanını..
    Cevapla
  • gerçek kürt 14 yıl önce Şikayet Et
    akp dayatmasıdır. arkadaşlar üretici firma maliye bakanın tehditleri sonucunda fiyatı tekrar yükseltmiştir, maliye bakanı izlediyseniz alenen tehdit etmiştir. neymiş efendim bütçe açıkları varmış kapatmaları gerekiyormuş. akp hükümetinin halkın cebine nasıl göz diktiğinin ap açık örneğidir bu.
    Cevapla
  • Kürşat Bozkurt 14 yıl önce Şikayet Et
    yok öyle beleş. seçim zamanı özellikle güneydoğuda kamyonlarca beyaz eşya dağıt.kömür sobası bile olmayana kömür dağıt.bütçenin verdiği açığı biz çalışanlardan,garibanlardan çıkar.bize ne verildi ne alınıyor?biraz dikkat edin.çay kaşığının ucuyla ver kepçelerle al.bu mantıtığı savunanlara demek ki bir yerden gizli kaynak sağlanıyor.o nimetlerden bazıları faydalanıyor,diğerleri mahrum bırakılıyor anlaşılan.durmak yok yalakalığa devam....bir gün ağlayıp sızlamaya başlamasın yalaka zihniyeti.o zaman kimse acımayacak...
    Cevapla
  • master 14 yıl önce Şikayet Et
    master. biz bu zamları sandık başında bir daha düşünürüz
    Cevapla
  • Serhat AKINCI 14 yıl önce Şikayet Et
    kurt ile kuzu.... Bir kurt vaktiyle nehrin kendinden aşağısında otlayan kuzuya demiş ki? Suyumu bulandırıyorsun? Kuzu: Sen yukarıdasın ben burdan senin suyunu bulandıramam ki? Kurt: Ben seni yiyeceğim arkadaş, ister bulandır ister bulandırma...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle