Dinçer'den emekliye zam müjdesi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, Tekel çalışanlarının eylemleri ile ilgili açıklama yaptığı basın toplantısında emekliklere de müjde verdi. Dinçer zam oranlarının belirlendiğini söyledi.

Dinçer'den emekliye zam müjdesi!
Dinçer'den emekliye zam müjdesi!
GİRİŞ 01.01.2010 11:48 GÜNCELLEME 01.01.2010 11:48
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, emekli maaşlarına ilişkin iyileştirme çalışmaları konusundaki açıklamanın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından, salı günkü AK Parti TBMM Grup toplantısında yapılacağını bildirdi.

Emeklilerin de maaşlarının ve yaşam şartlarının iyileştirilmesi beklentileri bulunduğunu kaydeden Dinçer, bunların hepsi yan yana konulduğunda, devlet memurlarına yapılan artış oranları değerlendirildiğinde, özellikle de TEKEL işçilerinin içinde bulunduğu duruma bakıldığında oldukça iyi bir fırsatın kendilerine sunulduğunu söyledi.

Bakan Dinçer, emeklilerin maaş artış oranları ile ilgili başka bir soruya karşılık, bu konudaki çalışmaların tamamlandığını, artış oranlarının tespit edildiğini bildirdi.

''Yeni yılda emeklilere bir müjde verecek misiniz, maaş artışını açıklayacak mısınız?'' sorusunu, Dinçer, ''Emeklilerimizle ilgili çalışmalarımızı tamamladık. Artış oranlarının tespiti yapıldı. Salı günkü AK Parti grup toplantısında sayın Başbakanımız emeklilere yapılacak iyileştirme çalışmalarının neticelerini açıklayacak. Onu bilgilerinize sunuyorum'' yanıtını verdi.

Dinçer, marketlerde ilaç satışıyla ilgili bir soru üzerine de, bu konuyla ilgili daha sonra bir değerlendirme yapacağını bildirdi.  

KAYNAK: AA
YORUMLAR 22
  • hale 14 yıl önce Şikayet Et
    emekli iyileşmek değil zindeleşmek istiyor. yıllarca ben eşime destek verdim eşimde çalışarak devlete ve emekliliğini göremeden vefat etti bir çok insan gibi yaşamım sadece eşimden aldığım emekli maaşı ile yaşamaya çalışıyorum sağlık sorunlarım yüzünden çalışma imkanım yok aldığım maaşı kirayamı yakıcağamı bir kuru ekmeğemi vereyim gerisini saymıyorum emekli yıllardır hasta iyileştirme değil zindeleşme istiyor verdiğiniz iyileştirme cebimize girmeden gitmeye başladı zaten zamlarla
    Cevapla
  • semsi ozer 14 yıl önce Şikayet Et
    Anlamamis-Dunyadan bi haber kardes,. Remzi kardesimiz anlamamis.Bi yerlerden biseyler okumus onu anlatiyo.Emeklilerin kuyrukta rahmetli oldugunu ne cabuk unuttunuz.memura %20 zammi vermeden 3 ay once herseye %300 zam donemini goremedin galiba.Ben disarida yasiyorum.Turkiye kuruldugundan beri hic bu kadar disarida serefli olmamisti.Yurtdisindaki turkler, dilenci hukumetler yuzunden Turkum demeye utaniyorduda Italyanim diyordu.PKK eskiden mecliste yokmuydu?SHP iceri almamismiydi?Petrolun varil fiati ne oldu haberin varmi?
    Cevapla
  • necmettin tiryaki 14 yıl önce Şikayet Et
    AK PARTİ DÜŞMANLARI. haber7 sitesi akparti düşmanlarına uygun degildir bizlerin moralini bozmaya çalışıyorsanız boşuna ugraşıyorsunuz en iyisi siz gidin yorumlarınızı KARTEL medyasında yapın haber7 sitesi millet,e ait bir sitedir güçlünün yanında degil haklının yanındadır.O BAŞBAKAN,Kİ millet aleyhine olacak hiçbir şeyin altına imza atmaz onun ak parti düşmanlarına bu siteden ekmek çıkmaz.bu millet 2002 kasım öncesinide gayet iyi biliyor.ALLAH HÜKÜMETİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.AMİN.
    Cevapla
  • kenan ülgener 14 yıl önce Şikayet Et
    ne, ölke mi?. ya bu Remzi Altunkaya ne müthiş bi adam. süpersin rem. var ya, parti kur, seçimlerde oyum sana. süpersin. sen bu ölkenin medarı iftiharısın. hadi koş kim tutar seni. bu ölkeye senin gibi baş lazım. "içi boş baş"
    Cevapla
  • adem havva 14 yıl önce Şikayet Et
    seçim yakın demekki. hükümete acil 20 milyar dolar lazımdı İMF ile anlaşıldı seçim yakın kasada para olmadığı için emekliye yapılacak zam aylar öncesinden duyuruldu key paraları gibi şimdi ödeme yapılacak anlaşılan bi 5 sene daha sürünecez bu millet bu oyunu yerse yer gibi görünüyo ayamadı daha millet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle